Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
5 comentarii

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat că, vreme de aproape un an, un judecător al Curţii de Apel Galaţi s-a aflat în stare de incompatibilitate. Potrivit unui comunicat de presă al ANI, magistratul Simona Gavrilă s-a aflat în incompatibilitate în perioada 6 aprilie 2012 - 11 martie 2013, când a deţinut simultan funcţia de judecător al Curţii de Apel Galaţi şi pe cea de prodecan al Facultăţii de Ştiinţe Juridice Sociale şi Politice din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”. ANI susţine că, potrivit legii, funcţia de judecător este incompatibilă cu orice funcţie publică sau privată, cu excepţia funcţiilor didactice din învăţământul superior. Singurul lucru pe care magistraţii au voie să-l facă este acela de a preda.
Magistratul Simona Gavrilă îşi desfăşoară acum activitatea în cadrul Curţii de Apel Braşov. Am încercat să luăm legătura cu dumneaei, prin intermediul purtătorului de cuvânt al acestei instanţe, judecător Mirela Şerban. Aceasta ne-a făcut cunoscut că magistratul găsit incompatibil de către ANI a transmis că nu doreşte să comenteze şi că va urma calea legală. Cu alte cuvinte, Simona Gavrilă va contesta decizia ANI.
Potrivit legii, persoana faţă de care s-a constatat starea de incompatibilitate este decăzută din dreptul de a mai exercita o funcţie sau o demnitate publică pe o perioadă de trei ani de la încetarea mandatului.

Citit 3262 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Aprilie 2014 16:46

5 comentarii

 • postat de bravo/ felicitari Miercuri, 16 Aprilie 2014 07:39 5.13.239.*** Link la comentariu
  2
  2

  poul, bravo, mi-ai placut tare, EU am vrut sa comentez, taios, dar ptr ca exista un dar, m-am abtinut , pentru a afla cultura ”intelectuala ” a majoritatii comentatorilor.
  Asa ca , mi-am demonstrat mie, daca mai exista ceva dubii, ca toti sunt sunt latratori de dincolo de gard, iar daca le spui mars, pune coada in vine si scherlalaie.
  Hopa ideea ta, am vrut sa o articulez, dar.... de ce sa invat prostul sa fie magar?
  Ianculeee, e la moda, tredy...ponta, duminica / MEN, ce te mira?

  Raportează
 • postat de Iancu Andreica Vineri, 11 Aprilie 2014 13:00 82.137.13.*** Link la comentariu
  3
  9

  Sigur am fost coleg cu ea de facultate.
  Noroc de tatal ei.
  Si pt ca este f bun magistrat nu conoaste propria lege..
  Banuiesc ca stie ceva CEDO amienitatoarea...si intimidatoarea...
  sau e una dinre prietenele avocate.
  Poate o si apara.
  si pt ca tot ma docuemntez ca avocat si cumpar carti de drept.
  Am cumaprat si dreptul fmailiei, editura Hamangiu Gavril Simona Petrina.
  ce frumos a copiat integral un docmunet de pe Scoala Nationala a Grefieriloor din 2010.!!!!!!!!!!!

  Raportează
 • postat de Paul din Tars Vineri, 11 Aprilie 2014 05:58 89.137.223.*** Link la comentariu
  15
  5

  D-na judecator Simona Gavrila este o buna profesionista si impartiala.Comentatorul care a facut aprecieri calomnioase si insultatoare d-nei magistrat da dovada de lipsa de respect si abuzeaza de dreptul la opinie si libera exprimare,incalcand limitele prevazute de art.30(6) din Constitutie si art.10 paragraful 2 din CEDO.Va trebui sa raspunda pentru prejudiciul de imagine cauzat d-nei Simona Gavrila conform dispozitiilor noului Cod Civil.

  Raportează
 • postat de cunoscator Joi, 10 Aprilie 2014 22:49 5.13.151.*** Link la comentariu
  6
  6

  Asa e, juddecatoare foarte buna pentru unii. cum ar fi alde herascu. e din gasca cu jirlaianu, alt tovaras de smecherii al herastilor. dar DNA nu-i vede. sau poate ca-i vede si le pregateste ceva frumos.

  Raportează
 • postat de Dan Joi, 10 Aprilie 2014 21:32 5.13.142.*** Link la comentariu
  8
  8

  DOAMNA GAVRILA, UN FOARTE BUN JUDECATOR. DIN PACATE A ALES SA PLECE LA BRASOV.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.