Câinele Omu a deconspirat o contrabandistă

Câinele Omu a deconspirat o contrabandistă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier împreună cu inspectori vamali au descoperit într-un autoturism 6.000 de ţigarete (300 de pachete). Autoturismul, marca Mercedes, era condus de Viorica A., de 21 ani, cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească. Tânăr intenţiona să ajungă în România prin PTF Galaţi-rutier.

"În timpul controlului de frontieră, câinele de serviciu Omu, specializat în detectarea tutunului, a simţit prezenţa mirosului specific, semnalându-i acest fapt poliţistului de frontieră. Astfel a fost dispus un control amănunţit asupra autoturismului, în urma căruia au fost descoperite, în stâlpul portierei şi în planşeul pedalier al autoturismului, ţigările cu timbru moldovenesc”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Conform prevederilor legale, ţigările, în valoare de 2.658 de lei, şi autoturismul, în valoare de 44.295 de lei, au fost reţinute în vederea confiscării, iar Viorica A. a fost sancţionată contravenţional cu o amendă în valoare de 5.000 lei.

 

Citit 1349 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 18:39

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.