Şefa Înaltei Curţi, gălăţeanca Livia Stanciu, citată la Tribunalul Bucureşti

Şefa Înaltei Curţi, gălăţeanca Livia Stanciu, citată la Tribunalul Bucureşti
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Şefa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, Livia Stanciu, este citată, marţi, în faţa magistraţilor de la Tribunalul Bucureşti în dosarul unei foste angajate a soţului său, trimisă în judecată pentru şantaj.

Este primul termen în faza de fond a procesului. Dosarul a fost întocmit în urma unei plângeri pe care șefa instanței supreme a făcut-o la DNA în urmă cu aproape trei luni.

Conform procurorilor DNA, din toamna anului trecut şi până pe 3 iunie 2014, Mariana Rarinca, o fostă angajată a soţului Liviei Stanciu, a avut mai multe încercări de a lua legătura cu şefa Curţii Supreme. Prin intermediul cumnatului şefei Înalte Curţi, inculpata i-a transmis că deţine mai multe informaţii compromiţătoare, pe care ar urma să le dea unui post de televiziune central. Rarinca susţinea că deţine informaţii legate de Livia Stanciu şi de soţul acesteia, avocat, care a decedat în urmă cu mai mult timp. Tăcerea ei valora 20.000 de euro. Femeia a trimis mai multe mesaje prin care arăta că este decisă să dezvăluie totul presei.

Detalii aici: Şantajista şefei Curţii Supreme nu avea niciun as în mânecă

 

Citit 2093 ori Ultima modificare Marți, 26 August 2014 10:20

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.