Gălăţean urmărit general, prins la Vama Nădlac

Gălăţean urmărit general, prins la Vama Nădlac
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Un gălăţean, dat în urmărire generală pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, a fost depistat de poliţiştii de frontieră în timp ce intenţiona să iasă din România folosindu-se de o identitate falsă.

Astfel, în data de 20 mai, în jurul orei 16.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, judeţul Arad, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice de frontieră, un bărbat care s-a legitimat cu o carte de identitate românească. Poliţiştii de frontieră au constatat că existau diferenţe de fizionomie între persoana prezentă în punctul de trecere şi cea din documentul de identitate, motiv pentru care au demarat cercetările.

În urma verificărilor, a rezultat că bărbatul se numeşte Ion A. în vârstă de 19 ani, domiciliat în judeţul Galaţi şi este dat în urmărire generală, pe numele său fiind emis, de către Judecătoria Galaţi, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Tânărul a declarat că a găsit documentul de identitate pe care l-a prezentat la ieşirea din România şi s-a folosit de el pentru că dorea să ajungă în Italia şi legal nu putea, ştiind că este dat în urmărire generală.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând a fi prezentat în procurorilor în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Citit 1179 ori Ultima modificare Duminică, 15 Decembrie 2019 00:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.