Un nou TERMEN în dosarul COPILEI MOARTE în accident rutier

Un nou TERMEN în dosarul COPILEI MOARTE în accident rutier
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce i-au prelungit mandatul de arestare lui Costel Stănescu, magistraţii Judecătoriei Tecuci au dat un nou termen pentru joi, 15 ianuarie, când speră să-i audieze pe martori. În mai 2014, Costel Stănescu a provocat în Lieşti, un accident rutier grav, care s-a soldat cu moartea unei copile în vârstă de doar opt ani şi rănirea gravă a alteia. El a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a fugit de la locul accidentului de furia rudelor dezlănţuite şi s-a oprit în curtea IPJ, după ce a spart două filtre de poliţie.

La câteva ore după producerea evenimentului, familia şoferului părăsise domiciliul din Lieşti, astfel încât nu au fost de găsit pentru rudele fetiţelor, care au mers să ceară socoteală, după ce, în prealabil, au făcut un scandal monstru la Urgenţe. Ulterior, după intervenţia forţelor de ordine, romii s-au calmat, dar nu au părăsit spitalul, de unde au ridicat, a doua zi, trupul neînsufleţit al micuţei Roxana Stănescu.

Citeşte şi: Şoferul care A UCIS o fetiţă romă a fost reţinut. Rudele moartei au cerut RĂZBUNARE în curtea spitalului (VIDEO)

Citit 1350 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Ianuarie 2015 12:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.