ÎNCEPE JUDECATA în dosarul "Bocăneanu - Braşoveanu"

ÎNCEPE JUDECATA în dosarul "Bocăneanu - Braşoveanu"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La ultimul termen de judecată, în cel de-al doilea dosar de corupţie al fostului prefect de Galaţi, Emanoil Bocăneanu, magistratul a dispus atât începerea judecăţii publice, cât şi arestul la domiciliu pentru inculpatul aflat după gratii. Dacă măsura arestului la domiciliu poate fi contestată de procurorii DNA, cea a demarării procesului public este o decizie definitivă.

În acest dosar, Bocăneanu este judecat împreună cu Auraş Braşoveanu, procurorii susţinând că fostul prefect a dat aviz de legalitate unei hotărâri de Consiliu Local prin care FCM Dunărea, club condus atunci de Braşoveanu, ar fi primit ilegal circa un milion de lei.

Pe de-o parte, procurorii susţin că FCM Dunărea avea datorii la stat şi nu putea primi finanţări din bani publici, iar pe de altă parte, din cauză suspiciunii că la dosarul finanţării se depusese un act fals, care atesta că gruparea nu ar fi datoare la buget, exista deja un dosar penal în lucru.

Mai multe despre cazul de CORUPŢIE Bocăneanu - FCM Dunărea AICI -->> http://www.viata-libera.ro/justitie/62356-galati-viata-libera-cotidian-cazul-de-coruptie-bocaneanu-fcm-dunarea-fara-dosarul-finantarii-banii-nu-ar-fi-ajuns-la-club


CITEŞTE ŞI: Informaţii ŞOCANTE în cazul "FCM Dunărea"

Citit 1051 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Februarie 2015 21:30

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.