ACCIDENTUL de la Baldovineşti/ Şoferul turc, arestat în lipsă

ACCIDENTUL de la Baldovineşti/ Şoferul turc, arestat în lipsă
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Judecătorii de la Tribunalul Brăila au decis că şoferul turc, acuzat că a produs accidentul de la Baldovineşti, petrecut pe 19 august, în urma căruia trei copii şi-au pierdut viaţa, iar alte 27 de persoane au ajuns la spital, trebuie să ajungă după gratii. Bărbatul, Sevinc Cemil, nu s-a prezentat la niciun termen de judecată a contestaţiei formulate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, motiv pentru care sentinţa s-a dat în lipsa lui.

Astfel, judecătorii au decis „arestarea preventivă a inculpatului Sevinc Cemil pe o durată de 30 de zile de la data prinderii şi încarcerării. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, este precizat pe site-ul Tribunalului Brăila. Mai mult, s-a dispus şi înştiinţarea Inspectoratului General pentru Imigrări cu privire la dispoziţia instanţei privind arestarea preventivă a cetăţeanului turc Sevinc Cemil.  

„După ce sentinţa a fost comunicată Biroului Urmăriri din cadrul IPJ Brăila, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale l-au dat pe cetăţeanul turc în urmărire naţională şi internaţională”, ne-a declarat Jenel Şogor, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Mai multe despre această TRAGEDIE poţi CITI AICI (click pentru DETALII)

Citit 2231 ori Ultima modificare Marți, 15 Septembrie 2015 17:44

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.