Autoturism „alimentat” cu ţigări de CONTRABANDĂ

Autoturism „alimentat” cu ţigări de CONTRABANDĂ
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ion G., în vârstă de 28 de ani, cetăţean român, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Galaţi-rutier, pe 23 decembrie, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară. Bărbatul conducea un autoturism marca Audi A4, înmatriculat în Bulgaria.

„În vederea valorificării unei informaţii, poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport. În urma controlului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit, ascunse şi nedeclarate, într-un loc special amenajat în rezervorul autoturismului, 6.000 de ţigarete (300 de pachete) marca Ritm, de provenienţă Republica Moldova”, ne-a declarat Ion Irimia, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura confiscării ţigaretelor, în valoare de 3.600 de lei, şi a indisponibilizării autoturismului, în valoare de 19.800 de lei. Tânărul a primit şi o amendă de 5.000 de lei.

Citit 2044 ori Ultima modificare Joi, 24 Decembrie 2015 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.