Poliţia de Frontieră, la Grădina Botanică

Poliţia de Frontieră, la Grădina Botanică
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Probleme actuale şi de perspectivă ale Poliţiei de Frontieră în contextul aderării României la spaţiul Schengen” – acesta a fost tematica simpozionului ţinut ieri la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii, din Galaţi, de către Corpul Naţional al Poliţiştilor - organizaţia profesională.

În apropierea zilei aniversare a Poliţiei de Frontieră (24 iulie), ca şi a evaluării Uniunii Europene şi a Agenţiei Frontex, pe 17 iulie poliţiştii de frontieră au abordat subiecte precum sistemul de supraveghere a frontierei maritime a U.E. sau importanţa zonei de competenţă pe Dunăre a Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi, după intrarea româniei în U.E. şi ulterior în Spaţiul Schengen.

La întrunire a participat inclusiv chestorul Nelu Pop, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române (Bucureşti), alături de organizatori (comisar-şef Tiberiu Hurmuz-Galaţi), colonelul Gheorghe Enache-I.G.P.F. şi comisarul-şef Constantin Asofronie, Galaţi, vicepreşedinte la nivel naţional al Corpului Naţional al Poliţiştilor.

Citit 1256 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.