”Test drive” cu poliţia pe urme şi focuri de armă

”Test drive” cu poliţia pe urme şi focuri de armă

Foto: Captură video IPJ Galaţi
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
3 comentarii

Un adolescent de numai 16 ani a provocat un episod ca în filmele cu gangsteri, după ce s-a arătat interesat să cumpere o maşină de lux. Tentativa de testare a BMW-ului X6 s-a soldat cu alertarea poliţiei, urmărirea prea tânărului şofer şi focuri de armă trase în plină stradă.

Un adolescent din judeţul Galaţi are şanse mari să prindă majoratul în puşcărie, în urma unei aventuri care s-ar fi putut solda cu victime omeneşti. Totul a început la Cuza Vodă, unde băiatul, în vârstă de 16 ani, s-a prezentat la uşa unei tinere de 26 de ani, care avea de vânzare un BMW X6. A convins-o pe proprietară că e major şi că are permis de conducere şi, sub pretextul că vrea să testeze bolidul la drum lung, au plecat împreună spre Galaţi. Lucrurile s-au precipitat pe drum, astfel încât tânăra, aflată pe scaunul din dreapta, a încercat să scape cu fuga, în momentul în care adolescentul de la volan ar fi devenit agresiv şi i-ar fi luat telefonul din mână, pentru a nu putea să sune pe cineva. Într-un sens giratoriu, fata a sărit efectiv din maşină şi a alertat poliţia, reclamând că maşina îi fusese furată. Filtrele de poliţie nu au reuşit să îl oprească pe adolescentul care a gonit cu BMW-ul.

"Imediat au fost alertate toate echipajele de siguranţă publică din Galaţi, precum şi din judeţele învecinate şi au fost instituite filtre rutiere. În aceeaşi zi, pe raza comunei Iveşti, autoturismul în cauză a evitat blocajul rutier, refuzând să oprească la semnalele poliţiştilor şi continuând deplasarea pe un trotuar pietonal şi pe un alt drum din localitate", precizează subinsp. Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Poliţiştii de la Iveşti au încercat să îl oprească cu forţa pe tânăr, trăgând şase focuri de armă, dar acesta a reuşit să ajungă într-o pădure din apropiere, unde a abandonat maşina şi a fugit. A fost identificat abia după câteva zile şi reţinut pe loc, sub acuzaţiile de furt, lipsire de libertate şi conducere fără permis a maşinii, pe care a şi avariat-o în proporţie de 40 la sută. El va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.Citit 7597 ori Ultima modificare Marți, 08 August 2017 19:02

3 comentarii

 • postat de Moartea pe uliţă Marți, 08 August 2017 18:57 Link la comentariu
  4
  9

  ... la 16 ani profiti de orice oportunitate in context, dupa talentul nativ, dupa educatie, etnie etc ... deasemenea si proprietara bemveului, tipa abuzata, este la fel, dar etichetata in limbaj urban ... se zice despre "mignona" ca pune "botu" la orice propunere, e rutinata deja la 26 de ani, a tot pus "botu" ... tot dupa talentul ei nativ, dupa educatie, etnie etc adica in contextul de mai sus!

  Raportează
 • postat de radu Marți, 08 August 2017 18:11 Link la comentariu
  10
  7

  Nu mai fiti invidiosi de unde avea tanara masina. Asta e treaba voastra?! Mai bine spuneti de unde acel tanar de 18 ani a invatat sa fie infractor! Bravo ei ca are masina ! A muncit ! Voi stati in fata blocului si beti bere si vreti masina ?! La munca!

  Raportează
 • postat de testdrive Marți, 08 August 2017 14:30 Link la comentariu
  11
  26

  De unde avea tanara masina de 100.000 E intr-un oras aproape mort ca economie ? Asta nu investigheaza nimeni ?

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.