Evaluaţi acest articol
(8 voturi)
6 comentarii

Poliţiştii locali au continuat acţiunile pentru identificarea comercianţilor care vând produse de sezon în locuri neautorizate. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii din cadrul Serviciului Control Activităţi Comerciale şi Evidenţa Persoanelor l-au sancţionat contravenţional cu o amendă de 1.000 de lei, conform prevederilor Legii 12/1990, pe numitul Ş. S., de 31 de ani, din Galaţi, care comercializa pepeni în faţa unui bloc de pe strada Victor Vâlcovici. Persoana în cauză nu deţinea acte de provenienţă a mărfii şi făcea comerţ într-un loc neamenajat în acest scop. De asemenea, au fost confiscate 3.395 kilograme de pepeni, marfa fiind predată unei societăţi comerciale, în vederea valorificării. Oamenii legii au mai aplicat alte trei sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.500 de lei, pentru comercializarea pepenilor în locuri neautorizate şi pentru lipsa documentelor de provenienţă a mărfii comercializate.

Citit 3544 ori Ultima modificare Joi, 10 August 2017 14:08

6 comentarii

 • postat de galatean Luni, 28 August 2017 16:44 Link la comentariu
  0
  0

  domnul sa-si faca cont de facebook si sa-i puna la vanzare pe internet, cu livrare la domiciliu, zice vl ca e afacere de succes, basca fara controale, spatii autorizate de desfacere si altele.

  Raportează
 • postat de Ion Duminică, 13 August 2017 12:57 Link la comentariu
  1
  5

  Şi uite aşa s-a eradicat evaziunea de pe plaiurile gălățene... Pe bătrânica cu leuştean ați prins-o, mey pistolarilor?
  Dar voi nu aveți nicio vină, dragi "polițişti în acțiune", ci şefii "ăi mai mari", care vă obligă să aduceți bani la buget, pt.că altfel nu vă luați salariile. Dar să faceți în aşa fel încât să nu îi deranjați pe adevărații şi marii evazionişti, pt.că aceia mai "cotizează" în campaniile electorale şi nu-i frumos aşa ceva. ;)
  Oraş de idioți!

  Raportează
 • postat de ... Sâmbătă, 12 August 2017 00:35 Link la comentariu
  1
  7

  Pacat de munca omului,la urma-urmei nici n-a furat nici n-a dat in cap.Sunt astfel descurajati producatorii autohtoni,cu produse naturale,iar cei care ne aduc tot felul de "otravuri" din afara tarii sunt favorizati.Cum e mai bine?Un aliment nesanatos,deseori cancerigen,cumparat dintr-un loc autorizat,sau un aliment natural,sanatos,cumparat dintr-un loc neamenajat pentru vanzare?Omul vindea pepeni,nu alimente care in contact cu solul devin improprii consumului uman.In supermarket-uri nu cumva gasim alimente expirate,pline de substante nocive,desi e un loc destinat special vanzarii de alimente?Putea fi mustrat cu un avertisment sau indrumat sa plece,dar nu sanctionat asa drastic din prima.Politistul care a decis asta e cumva super-corect,el nu a gresit niciodata in viata lui?

  Raportează
 • postat de CAND CEL CARE APLICA LEGEA ARE INIMA DE CAINE! Joi, 10 August 2017 18:25 Link la comentariu
  2
  10

  Daca ii indruma sa-si duca marfa pentru a o vinde intrun loc autorizat, nu era o treaba omeneasca, crestineasca?

  Asa, a venit un amarat de la tara sa-si vanda produsul muncii lui de o vara, da, intrun loc nepermis, cum stia el ca a mai vazut, mai aproape de clienti, si autoritatea reprezentata prin acesti politisti, in loc sa manifeste indulgenta pentru producatori autohtoni, apeland la o simpla avertizare, confisca marfa, da amenda, ca sa arate,ce?!!

  Cum credeti oameni buni ca a suportat aceste aberatii cetateanul respectiv, cum s-a intors la familia lui care poate il astepta cu niste banuti amarati obtinuti prin munca!???

  Voi vreti sa fiti mai evlaviosi decat papa, aplicand o sanctiune drastica unor amarati, in loc sa le explicati ca au gresit si sa-i indrumati, aplicand o conduita de preventie?!

  Dar nu va ambalati la samsarii din piata centrala care fac specula cu marfuri fara acte de provenienta, da, vandute in locuri corecte, astfel aplicati legea celui mai slab care nu stie sa se apere!

  Eu v-as da in judrcata macar ca aratati judecatorului va ati aplicat o lege, dar mai inainte de asta, v-ati aratat nomicnicia si prostia!

  Si a sefului vostru care nu stie sa va instruiasca in asemenea cazuri.

  Raportează
 • postat de tepes Joi, 10 August 2017 17:22 Link la comentariu
  2
  11

  Omul a sta t toata vara si a muncit pentru pepenii aia si vin niste politisti locali cu 3 clase si ii fura pepenii! Cam ciudat! Sa vedem ce spune si un judecator necorupt! L-a lasat fara paine pe bietul om. Parlamentarii care fura tara toata nu mai sunt prinsi.

  Raportează
 • postat de valentin Joi, 10 August 2017 08:03 Link la comentariu
  4
  10

  Nu le-a dat pepenii la prețul dorit și i-au făcut reclamație. Rușinică!

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.