UPDATE | Un tânăr de 22 de ani, ÎNJUNGHIAT MORTAL de propriul tată

UPDATE | Un tânăr de 22 de ani, ÎNJUNGHIAT MORTAL de propriul tată
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

UPDATE | O nouă tragedie în judeţul Galaţi. După ce vineri noapte un bărbat din Matca şi-a ucis cu sabia soţia - CLICK AICI pentru mai multe detalii, de data aceasta tragedia a avut loc în Umbrăreşti. Este vorba despre un bărbat de 47 de ani, care şi-a înjunghiat propriul fiu, în vârstă de 22 de ani.

Agresorul, Maricel Cucoaniş, era cunoscut în localitate ca un om violent. Rudele soţiei sale susţin că bărbatul îşi bătea frecvent soţia, acesta fiind şi motivul pentru care fiul lor, Daniel Dumitru Cucoaniş, a venit în ţară, din Italia. Tânărul a sperat că va reuşi să îşi ia mama cu el, în Italia, acolo unde locuia şi muncea de mai bine de un an de zile. Chiar plecarea femeii a fost cauza care a declanşat, duminică noapte, scandalul în familie.

Maricel Cucoaniş, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a supărat foarte tare când fiul lui cel mare i-a spus că îşi va lua mama peste hotare pentru a o scăpa de bătăi. Cearta dintre cei doi bărbaţi a degenerat repede, iar tatăl a luat un cuţit de bucătărie şi i l-a înfipt propriului fiu în piept. Rana i-a fost fatală.

Când a realizat ceea ce a făcut, Maricel Cucoaniş a fugit în grădina casei şi a încercat să îşi pună capăt zilelor. L-au oprit însă doi vecini. “L-am găsit în colţul grajdului. Avea o funie în mână şi vroia să se sinucidă. Eu şi cu un alt vecin am reuşit să îl convingem să se întoarcă în casă. La un moment dat am realizat că a dispărut. Ne-am dus după el şi l-am găsit în fundul grădinii, avea o funie în mână şi încerca, din nou să se sinucidă. Vecinul a rămas cu el şi eu m-am întors în casă să văd dacă pot face ceva pentru băiat”, ne-a povestit un vecin.

Când a auzit că a venit poliţie, Marcel Cucoaniş a fugit din curtea casei sale şi a încercat să se ascundă, dar a fost găsit repede de oamenii legii, care l-au adus la audieri şi au emis pe numele lui şi o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore. “Inculpatul este cunoscut în comunitate ca o persoană violentă. Pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan i-a aplicat fiului său o lovitură de cuţit în torace, iar acesta a decedat. Inculpatul a încercat să se sustragă anchetei” ne-a declarat procurorul Oana Hâncu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

În curtea familiei Cucoaniş din Umbrăreşti, lacrimile rudelor nu mai contenesc. Nimeni nu înţelege de ce s-a ajuns aici. Toţi sperau să fie invitaţi la o nuntă, nu să vină la înmormântarea lui Daniel. “Ştiam că este violent. Sora mea a luat bătaie de multe ori. M-a bătut şi pe mine şi pe mama, când trăia. De ce a trebuit însă să îi ia viaţa propriului său copil?”, se întreabă, retoric, Valerica Adochiţei, mătuşa lui Daniel.

În timp ce rudele tânărului se pregătesc de înmormântare, Maricel Cucoaniş a ajuns în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile, după ce judecătorii au admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Galaţi.  Deşi este conştient că şi-a ucis cu sânge rece copilul, bărbatul a atacat decizia magistraţilor şi speră să se întoarcă acasă.


Tânăr de 22 de ani, înjunghiat mortal de propriul tată | Un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea Umbrăreşti, a fost ucis de propriul tată. Victima, întoarsă recent din Italia, a fost înjunghiată în abdomen. Totul pare să fi pornit de la faptul că tânărul venise din Italia pentru a-şi lua mama cu el, că să o scape de violenţele soţului ei. După comiterea faptei, agresorul a încercat să îşi pună capăt zilelor, dar a fost reţinut pentru 24 de ore de anchetatori.

Vom reveni cu amănunte.

Citit 9843 ori Ultima modificare Miercuri, 23 August 2017 00:24

3 comentarii

 • postat de caddy
  Marți, 22 August 2017 20:21
  Ca la tara, nimic nou, cei 7 ani de acasa nu, niciun fel de educatie, aici se ajunge.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Tralala
  Marți, 22 August 2017 17:03
  De parca in comunism nu se intamplau de astea... Nu occidentul i-a turnat alcoolul pe gat acestui criminal! Dam vina pe atlii ca sa nu zicem ca am ajuns asa din cauza noastra., a inculturii, a coruptiei romanilor.
  0
  3
  Raportează
 • postat de Al doispelea ceas ...
  Luni, 21 August 2017 19:36
  Aici duce foamea, saracia, disperarea si prostia in care s-a adancit Romania dupa anul 1989.
  S-a urmarit distrugerea noastra ca economie, ca teritoriu, ca popor in intregime si, in ultimii ani si ca indivizi.
  Se pare ca ,,democratia'' , transplantata din occident, a dat roade in cazul Romaniei.
  3
  31
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.