A blocat 40 de minute o altă maşină

A blocat 40 de minute o altă maşină
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Când ai bolid de lux, te crezi regele şoselelor. Un bărbat în vârstă de 39 de ani şi-a parcat maşina, neregulamentar, blocând alte autoturisme parcate în zonă. Unul dintre şoferii blocaţi, care trebuia să ajungă la serviciu, a sunat la Poliţia Locală pentru ajutor. Poliţiştii au constatat că bolidul bloca un autoturism parcat regulamentar pe un loc pentru persoane cu handicap. După aproximativ 40 de minute, proprietarul maşinii care bloca parcarea a revenit.

„Conducătorul auto a refuzat să prezinte documentele solicitate, susţinând că are un permis de conducere emis de autorităţile din Italia. Acesta a fost verificat în baza de date, după ce le-a spus poliţiştilor locali cum se numeşte. Şoferul a fost sancţionat cu 580 de lei amendă şi cu trei puncte de penalizare, dar a refuzat să semneze procesul verbal”, ne-a explicat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Procesul verbal a fost trimis ulterior la Poliţia Rutieră, acolo unde se va stabili dacă bărbatul are sau nu permis de conducere.

Citit 9209 ori Ultima modificare Joi, 14 Septembrie 2017 00:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.