Minor implicat în ESCROCHERII prin telefon

Minor implicat în ESCROCHERII prin telefon
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Un adolescent în vârstă de 16 ani, un deţinut din Penitenciarul Iaşi şi un tânăr din Galaţi sunt bănuiţi că, în ultima perioadă, ar fi păcălit mai multe persoane prin metoda "Accidentul". Cei care au ajuns la ei au fost poliţiştii din Bacău, care împreună cu cei de la Galaţi au anchetat o plângere venită din partea unei bătrâne în vârstă de 79 de ani.

Femeia, gălăţeancă, a reclamat faptul că la finele lunii trecute a fost sunată de un individ care a susţinut că fiul ei a suferit un accident de circulaţie. Bărbatul de la celălalt capăt al firului a convins-o să îi trimită, printr-un intermediar, 12.000 de lei, bani pe care bătrâna i-a pus, fără să se gândească, în mâna unui tânăr care i-a venit la uşă. Mai târziu şi-a dat seama că a fost păcălită, în urma sesizării poliţiştii ajungând la trei persoane bănuite că a pus umărul la jefuirea femeii: un bărbat de 28 de ani, încarcerat în Penitenciarul Iaşi, minorul de 16 ani, aflat în libertate şi un tânăr de 23 de ani din Galaţi. Oamenii legii au motive rezonabile să îi suspecteze pe cei trei şi de comiterea altor fapte de acest gen, rămase până la acest moment cu autor necunoscut.

"Tânărul de 23 de ani şi minorul de 16 ani au fost audiaţi de poliţiştii gălăţeni, fiind ulterior conduşi la sediul Poliţiei Municipiului Bacău, pentru a fi prezentaţi instanţei cu propunere corespunzătoare, în cauzele instrumentate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău. Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi continuă cercetările pentru săvârşirea infracţiuni de înşelăciune", a precizat Crina Dragu, purtător de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Citit 4176 ori Ultima modificare Miercuri, 04 Octombrie 2017 01:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.