Hoţ piroman, reţinut de poliţişti

Hoţ piroman, reţinut de poliţişti
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Poliţiştii Compartimentului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 5 au reţinut, pe bază de ordonanţă, un bărbat în vârstă de 33 de ani, care este bănuit de comiterea unei infracţiuni de furt calificat şi a două infracţiuni de distrugere prin incendiere.

Din ancheta poliţiştilor a reieşit că, pe 3 mai, în jurul orei 20,00, bărbatul ar fi provocat incendierea unor piese de mobilier dintr-o cameră a căminului Colegiului Tehnic "Traian Vuia", prin aruncarea pe podea a unei ţigări aprinse.

Totodată, pe 3 septembrie, acesta ar fi provocat intenţionat un incendiu, pe strada Rizer, la locuinţa unui bărbat care obişnuia să găzduiască persoane fără adăpost. Mai mult decât atât, pe 10 septembrie, bărbatul a fost surprins în flagrant de poliţiştii Secţiei 5, în timp ce sustrăgea mai multe bunuri dintr-un imobil situat pe strada Elena Doamna.

După ce i-au probat cele trei fapte, poliţiştii l-au reţinut l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, iar procurorii au decis că bărbatul poate fi cercetat sub control judiciar, măsura fiind dispusă pentru următoarele 60 de zile.

Sursa foto: cotidianul.ro

Citit 2729 ori Ultima modificare Duminică, 12 Noiembrie 2017 18:53

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.