Lansare pe piaţa românească: Periuța de dinți electrică, cu autonomie de trei luni

Lansare pe piaţa românească: Periuța de dinți electrică, cu autonomie de trei luni
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Huawei lansează în România prima sa periuță de dinți electrică - Leboo Smart Sonic, potrivit go4it.ro. Aceasta se diferențiază de alte modele de pe piață cu capabilități IoT (Internet of Things), putând fi conectată la un smartphone sau tabletă, pentru o curățare eficientă a danturii.

Leboo Smart Sonic este o periuță dezvoltată de divizia Huawei HiLink, în parteneriat cu Leboo Electronic Technology. Aceasta este echipată cu un acumulator de 2.500 mAh, care poate să ofere trei luni de autonomie, deci necesită doar patru încărcări pe an. Aceasta se conectează la aplicația Huawei AI Life, oferind în timp real informații și te poate ghida pentru a acoperi întreaga suprafață a dinților. Periuța integrează 36 de moduri de curățare.

Modurile de curățare se încadrează în diverse programe: pentru albire, pentru dinți sensibili, pentru îngrijire sau pot fi chiar și moduri personalizate, cu diverse niveluri de intensitate a periatului. Motorul magnetic al periuței poate vibra la o frecvență de 38.000 de mișcări pe minut.

Senzorii periuței pot identifica șase zone ale cavității bucale și 16 suprafețe diferite. În timpul utilizării, aplicația de pe mobil poate identifica periatul ineficient și te poate ajuta să îl corectezi, poate monitoriza starea dinților și poate identifica orice duritate neobișnuită pentru a evita deteriorarea smalțului în timpul utilizării.

Leboo Smart Sonic de la Huawei este livrată cu trei capete în cutie, are rezistență la apă IPX7 pentru a putea rezista la jet și picături de apă, în timp ce încărcarea acesteia se realizează în mod wireless. Periuța este disponibilă în România la prețul de 399 de lei, în magazinele Huawei și ale partenerilor companiei de pe plan local. PENTRU MAI MULTE DETALII, CLICK AICI

Citit 1267 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 00:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.