Evaluaţi acest articol
(5 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Jocurile Solitaire sunt unele dintre cele mai populare din lume, deoarece vin preinstalate în sistemul de operare Windows. Motivul principal pentru care Solitaire a fost inclus în Windows 3.0 în 1990 nu a fost nevoia de divertisment a utilizatorilor. Acesta era un rol secundar. Principalul lui scop a fost să îi înveţe pe oamenii să folosească fluent mausul. La vremea respectivă, mulţi utilizatori nu erau obişnuiţi cu interfeţele grafice şi cu mausul. Astfel, trebuiau să înveţe funcţii precum „drag and drop”, care astăzi ni se par reflexe.

Şi Minesweeper a jucat un rol important. Jocul a fost introdus în Windows 3.1 în 1992. Principalul său scop era să îi înveţe pe oameni să fie precişi şi rapizi atunci când foloseau butoanele principale ale mausului şi funcţiile clic stânga şi clic dreapta.

Nici Hearts nu era un simplu joc. Apărut în Windows în 1992, în Windows for Workgroups 3.1, rolul lui era să îi înveţe pe oameni cum să comunice într-o reţea locală de computere şi să le arate potenţialul acesteia.

Citit 2801 ori Ultima modificare Vineri, 27 Ianuarie 2017 18:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.