Lucruri pe care bărbaţii le caută la femei

Lucruri pe care bărbaţii le caută la femei
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Toate femeile se întreabă la un moment dat ce îşi doresc bărbaţii de la ele. Ei bine, răspunsul se poate întinde pe mai mult de două rânduri. Potrivit mai multor cercetări, lucrurile pe care bărbaţii le caută în special la partenerele lor sunt următoarele.

Dacă există un lucru pe care un bărbat îl doreşte cu certitudine de la partenera sa, acesta este ca ea să nu fie o persoană plictisitoare. Nu trebuie să fii interesată de lucrurile care-i plac lui, dar poţi fi deschisă. Distrează-te, încearcă să mergi în locuri necunoscute, spune glume sau joacă-te jocuri video cu el.

Să fii dispusă să petreceţi des momente intime

Dacă sunteţi deja căsătoriţi, principalul lucru pe care partenerul îl va dori de la tine este sexul. Conform unui studiu recent, bărbaţii se gândesc la momente intime aproape la fiecare şapte secunde. Să fii activă din punct de vedere sexual este întotdeauna un plus.

Să miroşi bine, să arăţi bine, să te simţi bine

Indiferent dacă formezi o relaţie sau nu aceste trei lucruri trebuie să fie foarte importante pentru tine. Simţindu-te bine în pielea ta vei degaja şi în jur o atitudine de încredere în sine. În plus, trebuie să ştii că bărbaţii sunt foarte atenţi la toate detaliile în ceea ce te priveşte. De regulă, el va observa orice schimbare ai face!

Alte lucruri: fii independentă, fii implicată, ai încredere în tine.

Citit 1506 ori Ultima modificare Marți, 26 Decembrie 2017 22:55

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.