Talent fără limite. Gălăţenii au făcut spectacol la televizor (FOTO)

Talent fără limite. Gălăţenii au făcut spectacol la televizor (FOTO)
Evaluaţi acest articol
(14 voturi)

Gălăţeanca Doina Teodoru a cucerit premiul de 20.000 de euro la "iUmor", iar tecuceanul Andrei Olteanu şi-a adjudecat trofeul de 30.000 de euro al concursului "Chefi la cuţite". Cea mai frumoasă pirandă din Lieşti, Narcisa Stănescu, a câştigat la "X Factor" pariul cu Carla’s Dreams, iar gălăţeanul Alex Beznea a fost la un pas să devină "Next Star". Tot la un pas distanţă de marele trofeu "Românii au Talent" a fost şi tecuceanul Laur (Karbula Lorand) din trupa "Ok World Wide". Pe scurt, de la concursurile de talente şi până la reality-show-urile matrimoniale, gălăţenii au făcut spectacol.

În 2017, poate mai mult poate ca în alţi ani, gălăţenii au făcut din plin rating în show-urile marilor televiziuni, Antena 1 şi Pro Tv. Iată cine sunt cei care, în 2017, au făcut cucerit poporul cu televizorul şi despre care, desigur, aţi putut citi în ziarul "Viaţa liberă".

Da, "iUmor"

În luna mai a acestui an, Doina Teodoru, născută în Galaţi, actriţă în Capitală, a reuşit să câştige cel de-a treilea sezon al emisiunii "iUmor", cu rafale de glume răutăcioase la adresa vedetelor din showbizul românesc. N-a scăpat, însă, nici ea de răutăţile celor care i-au pus victoria pe seama colaborării apropiate cu actorul Mihai Bendeac, membru al juriului. Care, însă, a tranşat povestea în stil propriu: "În cazul în care faci parte dintre persoanele care îşi închipuie că, după o carieră de 15 ani, aş fi în stare să trag nişte sfori pentru a măslui câştigătorul unui concurs televizat, te bag în p...a mă-tii şi te somez să închizi televizorul".

Chef la cuţite

"Moldoveanul Oltean sau Olteanul moldovean", aşa a devenit cunoscut, la "Chefi la Cuţite", Andrei Olteanu, un tecucean stabilit în Bucureşti, care a devenit marele câştigător al competiţiei culinare de la Antena 1. Bucătarul pe care dragostea l-a calificat în bucătărie tocmai în Italia, l-a făcut pe chef Sorin Bontea, din echipa căruia a făcut parte, să sară la propriu peste masa de jurizare şi să-i aterizeze direct în braţe, fericit peste măsură!

Românii au talent! Mai ales gălăţenii!

Pe scena "Românii au Talent" a fost, de-a dreptul, înghesuială de gălăţeni. Cuplul Iulia şi Paul Adămiţă, artist liric şi, respectiv, balerin la Teatrul Muzical "Nae Leonard", a oferit un moment special de operă comică.

O adevărată explozie de energie a provocat "Fantastic Girls", cea mai bună trupă de street dance din Galaţi!

Pe lângă un număr de senzaţie de beatbox, gălăţeanul Florin Drăgoi, pe numele de scenă Zen, a dăruit şi o lecţie de învingător: chiar dacă, născut fiind prematur, a fost ţinut prea mult la incubator, iar surplusul de aer i-a afectat mersul, nu e cu nimic mai prejos decât semenii lui.

La cererea publicului, Viorel Stănescu s-a reîntors (a câta oară?!) pe scena Pro Tv şi a scos juriul la dans.

Dans, breakdance, acrobaţii, freerunning, parkour, ballance pe mix de muzică populară românească, aceasta a fost reţeta cu care trupa "OK World Wide" a ajuns, din preselecţii, direct în semifinalele "Românii au Talent", după ce Andi Moisescu a apăsat butonul auriu. Venită de la Londra, trupa e formată dintr-un britanic şi patru români - printre care şi Laur (Karbula Lorand), născut în Miercurea Ciuc, dar crescut la Tecuci. Deşi nu puţine au fost vocile care au susţinut ca "OK World Wide" merita să câştige "Românii au Talent", trupa s-a clasat pe locul al doilea, marea învingătoare fiind Loredana Moşneguţu.

"Baro talentu" la "X Factor"

Chiar dacă n-au ajuns în galele live, ci doar până în bootcamp, două gălăţence, una mai fermecătoare şi mai talentată decât cealaltă, au făcut senzaţie la "X Factor", ajungând în echipa de voci a Deliei.

La doar 17 ani, îmbrăcată în port tradiţional ţigănesc, Narcisa Stănescu, cea mai frumoasă pirandă dintre căldărarii comunei Lieşti, părea coborâtă direct din filmul "Şatra"! Şi a dovedit cu prisosinţă că are "baro talentu", adică mare talent. N-a câştigat concursul, ci un pariu cu Carla’s Dreams. Pentru dulceaţa din vocea ei, artistul i-a oferit o înregistrare în studioul său profesionist.

Spectacol uimitor a făcut şi gălăţeanca Geanina Cătălina Mîndrescu, căreia Delia i-a spus, cu admiraţie, că are o mină de aur în voce.

"Next Star"-uri în devenire

"Să-ţi aminteşti de mine când vei fi pe marile scene! Să ţii minte că am fost primul care a căzut în genunchi în faţa ta!", aşa i-a spus Dan Negru, pe scena concursului "Next Star", gălăţeanului Alex Beznea. O sală întreagă, în frunte cu juriul, a râs în hohote, savurând momentul artistic îndrăzneţ al actorului de doar 11 ani, aflat pentru a doua oară în viaţă în marea finală a concursului "Next Star". Alex s-a clasat pe a doua treaptă a podiumului, deşi ar fi meritat, cu prisosinţă, să fie marele învingător.

Tot în marea finală "Next Star" a cântat excepţional şi gălăţeanca Briana Guşu.

Pe scena viitoarelor staruri au oferit momente de excepţie şi alţi copii talentaţi de la Dunărea de Jos: Ana Silion, Cosmina Penghiş şi grupul "Voces" (Nicole Andra Tănăsescu, Sonia Chiriac, David Dobre şi Emanuel Badilaş). Iar micii samurai tecuceni din trupa Akikai au revenit la "Next Star" cu o impresionantă demonstraţie de arte marţiale pe muzică, moment dedicat colegului lor, Andi, plecat prea repede din această lume.

Vocea României Junior

La audiţiile pe nevăzute, gălăţeanca Ioana Bulgaru a cucerit-o pe Andra cu o interpretare originală şi jucăuşă a celebrei piese "I'm Not The Only One" şi s-a calificat la "Vocea României Junior", de la Pro Tv. "Am venit să demonstrez ce pot şi să văd dacă pot să devin mai cunoscută. Pentru mine, jobul de vis ar fi să pot să cânt în continuare şi să am concertele mele. Nu mă văd făcând altceva", a mărturisit cu convingere Ioana Bulgaru, din Galaţi, înainte de a urca pe scenă.

Chiar dacă nu a ajuns decât până în etapa confruntărilor în care s-au desemnat semifinaliştii, Ioana a dovedit cu prisosinţă că merită să strălucească pe scena muzicii!

La fel şi Adina Bostan, care, chiar dacă nu a reuşit să întoarcă vreun scaun, a primit din plin aplauze la "Vocea României Junior".

Cuceriţi de glasul şi interpretarea ei, Inna şi Marius Moga ar fi fost gata să se dueleze, pentru că fiecare şi-o dorea în echipă, la "Vocea României Junior", pe gălăţeanca Diana Movilă. Nume ei vă este cunoscut încă din 2011, când, la nici şase anişori, aflaţi din ziarul nostru că Diana s-a întors cu "Premiul special TVR" de la celebrul Festival-concurs "Mamaia Copiilor". La vârsta de nouă ani, ridica publicul şi juriul în picioare, aducând cerul pe scena "Next Star", concurs la care a fost finalistă. Îi consemnam atunci mărturia: "Eu, când sunt pe scenă, simt că pot să ajung şi la nouă metri deasupra cerului", a spus gălăţeanca Diana Movilă, care cântat "What a Difference a Day Makes". Diana şi l-a ales antrenor pe Moga şi, chiar dacă nu a trecut de etapa confruntărilor, cu siguranţă a dovedit că poate fi Vocea României!

Vocea României

"Oana s-a născut pe scenă! Se simte ca la ea acasă!", a spus Adrian Despot, în clipa în care a ales să meargă mai departe la "Vocea României" cu gălăţeanca Oana Mirică. La audiţiile pe nevăzute, pentru vocea ei s-au luptat Tudor Chirilă şi Adrian Depot. Oana a fost singura gălăţeancă din acest sezon al "Vocii României" care a reuşit să intre în confruntările live. Chiar dacă nu a ajuns în marea finală, cu siguranţă e o voce pe care trebuie să o mai ascultăm!

La audiţiile pe nevăzute de la "Vocea României", gălăţeanca Ioana Cristodorescu, în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul de Arte Plastice "Nicolae Tonitza" din Bucureşti, a interpretat piesa "God Bless the Child" şi a reuşit să întoarcă două scaune: Loredana şi Tudor Chirilă şi-au revendicat-o, fiecare, în propria echipă. Ioana a optat pentru Chirilă şi, chiar dacă a fost eliminată în etapa duelurilor, cu siguranţă vom mai auzi de ea!

Cuplu gălăţean pe "Insula Iubirii"

În Thailanda, pe "Temptation Island - Insula Iubirii", reality-show-ul Antenei 1, a ajuns şi perechea gălăţeană Maria (actriţă, în vârstă de 29 de ani) şi Cosmin (marinar, 29 de ani). Spre deosebire de alte cupluri, care, seduse de tentaţii sau orbite de gelozie, au rupt relaţia de iubire în doar câteva zile, Maria şi Cosmin au părăsit insula împreună. Şi nu oricum, ci cu o Marie îngenuncheată la picioarele bărbatului iubit, şoptindu-i printre lacrimi: "Te rog, dacă vrei, să fii soţul meu… Şi să îmbătrânim împreună!". Din femeia veşnic nemulţumită, pusă mereu pe ceartă, plină de reproşuri şi vindicativă, Maria a devenit o parteneră caldă, înţelegătoare şi iubitoare, pentru că şi-a dat seama că l-ar putea pierde pe Cosmin…

"Gospodari fără pereche"

Aşa s-au înscris în emisiunea matrimonială a Pro Tv fermierii gălăţeni Florin Zaharia din Umbrăreşti şi Viorel Ariton din Frumuşiţa, în speranţa că Anamaria Prodan le va găsi perechea potrivită. Din păcate, ori că au fost ei prea pretenţioşi, ori că n-au avut noroc, numai lui Florin i-au ajuns în bătătură două pretendente, din care, culmea!, n-a rămas cu niciuna. Ba a mai şi vărsat lacrimi amare când aleasa inimii i-a spus că vrea să rămână doar prieteni!

Dar cine ştie de unde sare norocul, că Pro Tv mai pregăteşte un show matrimonial şi în 2018…

Citit 7985 ori Ultima modificare Miercuri, 03 Ianuarie 2018 09:02

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.