Spectacol la Pro TV | Un gălăţean, la Românii au talent
Foto: Pro TV

Spectacol la Pro TV | Un gălăţean, la Românii au talent
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Dragi gălăţeni, în această seară, de la ora 20,30, aveţi toate motivele din lume să daţi televizoarele pe Pro Tv! Pe scena celei de-a treia ediţii a concursului devenit fenomen naţional "Românii au talent" va urca un gălăţean înzestrat cu o voce excepţională şi un talent remarcabil: tenorul Valentin Vasopol, artist al Teatrului Naţional de Operă şi Operetă "Nae Leonard" din Galaţi.

"Vă aştept cu mare drag şi emoţie vineri, 2 martie, de la ora 20,30, să mă susţineţi la… ROMÂNII AU TALENT", este mesajul pe care artistul gălăţean l-a postat pe pagina personală de Facebook.

Nu trebuie uitat că soţia lui Valentin, Cristina Vasopol, artistă a Teatrului "Nae Leonard", a cucerit publicul şi juriul la "Vocea României"! Acum e timpul ca Valentin să ne uimească la "Românii au talent". Suntem siguri că se va lăsa cu emoţii, bucurie şi ropote de aplauze!

Noi îi ţinem pumnii strânşi! Mai ales că, în fiecare din cele şase sezoane de până acum, gălăţenii au făcut furori la "Românii au talent"!

Citit 8847 ori Ultima modificare Luni, 12 Martie 2018 00:34

2 comentarii

 • postat de Catalina
  Vineri, 02 Martie 2018 10:31
  213.233.85.***
  Mult succes!??
  0
  3
  Raportează
 • postat de Baftă Valentin, te urmărim, succes !!!
  Vineri, 02 Martie 2018 10:29
  213.233.109.***
  Bine așa, baftă Valentin și atenție, trebuie și un pic de show, că asta-i formatul. emisiuni, ceva scenografie, ceva să lase amprentă, amintire. Baftă, să-ți iasă ! Cristina are talent, are voce, dar am observat că la Vocea României, juriul ''se ferește'' de profesioniști, încurajează amatorismul cu talent, adevărat, dar în detrimentul profesioniștilor, sau mai rău, încurajează cazurile sociale, cu talent iarăși, dar în detrimentul adevăraților câștigători merituoși. Asta-i, așa-i formatul showului TV.
  4
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.