Fosta gardă de corp a lui Doroftei, Valentin Vasopol a ridicat publicul în picioare la Românii au talent (VIDEO)
Foto: Pro Tv

Fosta gardă de corp a lui Doroftei, Valentin Vasopol a ridicat publicul în picioare la Românii au talent (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

O sală întreagă s-a ridicat în picioare ca să-l aplaude pe Valentin Vasopol, artist al Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard” din Galaţi, după momentul excepţional oferit pe scena „Românii au talent” de la Pro Tv.

„Ce-ai făcut până acum în viaţă?”, a fost întrebarea pe care Andi Moisescu i-a adresat-o, de la masa juriului, lui Valentin Vasopol. Răspunsul lui Valentin Vasopol i-a uimit pe toţi: „Am făcut multe, adică am fost gardă de corp, am fost agent de intervenţie, am fost antrenor de fitness… Am fost o perioadă gardă de corp a lui Leonard Doroftei exact după perioada în care cucerise titlul mondial la profesionişti şi trebuia să stau tot timpul lângă el să am grijă să poată să-şi facă omul cumpărăturile liniştit! Aveam o viaţă liniştită, numai că eu, mereu mi-am dorit din ce în ce mai mult. La 27 de ani am întâlnit doi oameni minunaţi, doi solişti de operă, iar ei m-au întrebat: Tu cânţi? Cred că au sesizat ceva în timbrul meu vocal. Bineînţeles că la momentul acela le-am spus că, aşa cum face oricine, cânt în baie. Dar au insistat să mă asculte. În şase luni din momentul acela am renunţat la tot, m-am apucat de studiat şi am intrat la Conservator în Bucureşti, în primii zece!”, a mărturisit Valentin Vasopol.

Întrebat dacă va uimi juriul şi publicul, Valentin Vasopol n-a avut nevoie de vorbe. A interpretat excepţional "Parla Più Piano".

Făcut pentru muzică

„Eşti un artist, poţi să transmiţi orice. Te ajută enorm de tare şi această voce pe care, iată, ai descoperit-o pe parcursul vieţii tale. Tu eşti o motivaţie extraordinară pentru cei care mai au îndoieli, mai au temeri, să fie cine sunt cu adevărat”, a spus Mihaela Rădulescu.

„Muzica este pentru tine, într-adevăr”, a recunoscut Florin Călinescu.

„Îmi pare rău pentru Valentin că a trebuit să treacă prin mai multe încercări să-şi dea seama, de fapt, pentru ce a fost făcut şi adus pe lume: să ofere emoţie”, a spus şi Andra.

„Dacă mai ai nevoie de o certificare, o ai şi de la noi!”, a conchis Andi Moisescu.

Cu cele patru Da-uri oferite de juriu, Valentin Vasopol s-a calificat în etapa viitoare. Şi, pentru că soţia lui, Cristina Vasopol, era în public, bucurându-se de succesul lui, Valentin a ţinut să-şi sune mama pentru a-i da vestea cea mare de la „Românii au talent”.

VEZI VIDEO - CLICK AICI

Citit 6567 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2018 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.