Sebastian Stan, gata să devină noul „Captain America”

Sebastian Stan, gata să devină noul „Captain America”
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

„Avengers: Infinity War” a ieșit în cinematografe de numai zece zile, însă fanii fac deja pronosticuri legate de evoluția evenimentelor din următoarele filme, mai ales cele de la finalul producției Avengers 4, ce se va lansa în luna mai 2019. Fanii sunt curioși cu privire la cine va învia, cine va fi ucis mai târziu de infama Mănușă a Infinitului. Bucky Barnes/Soldatul Iernii (Sebastian Stan) a fost printre cei care s-au transformat în cenușă, anunțând că eroul negativ Thanos a reușit în proiectul său de a-i lichida pe jumătate dintre locuitorii Pământului. Pantera Neagră, Falcon, Spider-Man și aproape toți ceilalți Gardieni ai Galaxiei i-au urmat exemplul, însă deja știm că unii dintre ei vor învia.

Știm că Spider-Man (Tom Holland) și Black Panther (Chadwick Boseman) sunt pregătiți pentru viitoarele filme Marvel, deci vor supraviețui. În schimb, pentru unii morți nu mai e cale de întoarcere, de pildă pentru Gamora, scrie publicația SyFy. Există o șansă ca și Captain America (Chris Evans) și Iron Man (Robert Downey Jr.) să dispară, deoarece contractele actorilor se încheie și actorii înșiși s-au cam săturat să joace aceleași personaje timp de 10 ani. O moarte în luptă contra Titanului Nebun Thanos este mai mult decât onorabilă...

Dacă Captain America își pierde viața, poziția sa nu va rămâne liberă. În benzile desenate, aliații săi, precum Sam Wilson și Bucky Barnes, vor prelua scutul de la Căpitan. Sebastian Stan (Bucky) ar putea să înceteze să mai fie Soldatul Iernii și să devină noul Steve Rogers.

„Ar fi un Captain America foarte diferit. În benzile desenate era mereu interesant deoarece era un impuls emoțional, era o vină care mă conducea pe mine ca personaj, deoarece Steve nu mai era. Era ca și cum personajul meu era obligat să ducă mai departe torța prietenului său. Și această luptă, acest conflict vine și din trecutul lui Bucky”, a declarat Sebastian Stan, care a fost în România săptămâna trecută.

Și cel mai bun mod de a păstra personajul intact, trecând totuși la o nouă generație de eroi este de a permite mici schimbări personajului. Dacă o nouă figură îi va îmbrăca costumul, cu siguranță va avea mici detalii sumbre: ceva a rămas din trecutul întunecat al lui Bucky la Hydra, atunci când i-a ucis pe părinții lui Stark. Actorul declară: „Dacă personajul mereu caută și uită o identitate, iar în final o primește pentru a o pierde din nou, asta îl obligă la o abordare complexă. Va fi o poveste diferită și sumbră..."

Sursa: cinemagia.ro

Citit 1681 ori Ultima modificare Vineri, 11 Mai 2018 15:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.