Ce emisiune prezintă Gabriela Cristea

Ce emisiune prezintă Gabriela Cristea
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

După ce a rupt contractul cu Kanal D din cauza neînţelegerilor financiare şi a stat acasă în concediu post-natal, Gabriela Cristea revine la TV cu o nouă emisiune, de această dată la Antena Stars. Iată despre ce este vorba!

Gabriela Cristea a intrat în concediu prenatal pe când era sub contract cu Kanal D. Se aude că nu s-a înţeles la bani cu postul TV pentru revenirea pe sticlă, astfel că a rămas acasă, alături de familie, mult timp după ce a adus pe lume o fetiţă. Norocul i-a surâs de ceva vreme, însă, de când a început negocierile cu Antena Stars. Astfel se face că vedeta va reveni în curând pe sticlă cu emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, un dating show în stilul celor care au consacrat-o la televiziunea concurentă.

„Vă invităm să intraţi pe pagina emisiunii «Te iubesc de nu te vezi» şi să ne onoraţi cu un like. Aici o să găsiţi toate informaţiile legate de noul format tv ce urmează să înceapă la Antena Stars şi pe care cu onoare am să îl prezint. Ne aşteaptă o nouă aventură cu şi mai multe provocări. Vă mulţumim frumos pentru încrederea şi prietenia voastră! Vă îmbrăţişăm cu drag!”, a scris ea pe Facebook.

Soţul ei, Tavi Clonda, este cooptat în proiect.

„Tavi va fi şi el parte din emisiune, mai exact se va ocupa de tot ceea ce înseamnă muzică şi va fi şi invitat special, în platou, dar nu în fiecare zi, ci ocazional. Motivele sunt multiple. În primul rând, el va trebui să stea acasă cu fetiţa, întrucât cei doi nu vor sa angajeze bona. Mai mult, are angajamente profesionale luate de dinainte de începerea negocierilor pentru acest show. Însă, cel mai probabil că, din toamnă, Gabi şi Tavi vor face echipă zilnic. Emisiunea va fi zilnică, în direct, de luni până vineri, iar ediţia de sâmbătă se va înregistra. Aşadar, sunt multe ore de muncă, multe implicaţii, ceea ce înseamnă ca Gabi va lipsi de acasă destul de mult. Deci a fost mai bine ca Tavi acum, la început, să stea el cu fetiţa”, au declarat surse apropiate celor doi pentru Viva!

Citit 5707 ori Ultima modificare Miercuri, 16 Mai 2018 19:28

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.