Pinguinul din Batman, o faţă nouă

Pinguinul din Batman, o faţă nouă
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Graficianul cu nickname BossLogic a dat o turnură inedită clasicului personaj, iar imaginea arată destul de înspăimântător. Cu monoclu, joben şi cu un nas lung, Penguin arată credibil, dar şi înspăimântător: acest aer rău-prevestitor ar putea fi garantat doar de Andy Serkis.

În postarea de pe Twitter, Boss Logic susţine şi de ce Serkis ar putea fi o opţiune reală - "The Batman" are regia semnată de către Matt Reeves, care a mai lucrat cu Serkis la trilogia "Planeta Maimuţelor". Sarkis relata că, dacă i se oferă oportunitatea de a lucra cu Reeves în "Batman", nu ar avea nicio ezitare.

În plus, Serkis are un palmares de eroi negativi de benzi desenate, după ce tocmai a terminat o serie de două filme MCU, unde a jucat rolul adversarului lui Black Panther, anume Ulysses Klaw.

Rolul lui Penguin ar însemna şi protetică, însă Serkis nu este străin de asta. Actorul este cunoscut pentru rolul din seriile "Planeta Maimuţelor", "Stăpânul Inelelor" şi "Războiul Stelelor", unde a jucat ca actor în motion-capture.

Va fi oare Andy Serkis o alegere bună pentru infamul Penguin? Ce alt actor s-ar descurca memorabil în rol?

Citit 2157 ori Ultima modificare Vineri, 08 Iunie 2018 19:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.