Cele mai jenante întâmplări petrecute în pat

Cele mai jenante întâmplări petrecute în pat
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Corpul nostru alege, uneori, să ne trădeze în cele mai nepotrivite momente, printre acestea regăsindu-se clipele de pasiune din dormitor. De la flatulenţe la lacrimi vărsate în timpul sexului, lista scenariilor ruşinoase este una lungă. Un sondaj realizat de o companie farmaceutică din Marea Britanie, MedExpress, la care au participat 2.500 de persoane, a scos la iveală cele mai jenante întâmplări de care au avut parte femeile şi bărbaţii în timpul sexului, atunci când propriul corp a acţionat contra lor, şi nu numai.

Datele au arătat că femeile sunt predispuse într-o mai mare măsură decât bărbaţii la evenimente ruşinoase. Cea mai comună experienţă, în cazul ambelor sexe, este apariţia unui membru al familiei în peisaj chiar în timpul sexului, păţanie trăită de 63 la sută din persoanele intervievate. În cazul femeilor, primele locuri în topul întâmplărilor jenante sunt flatulenţele neaşteptate şi venirea menstruaţiei în timpul partidelor de amor, în timp ce bărbaţii au mărturisit ruşinaţi că adormitul în timpul sexului şi plânsul se numără printre cele mai jenante amintiri.

O proporţie de 21 la sută din femei au declarat că au început să râdă în timpul sexului, în timp ce altele sunt jenate de faptul că au avut stări de vomă în timpul partidelor de sex oral. Şi problemele iscate de funcţionarea deficitară a jucăriilor sexuale reprezintă o problemă pentru femei. În ceea ce îi priveşte pe reprezentanţii sexului puternic, un motiv de ruşine îl reprezintă eşecul în rostirea vorbelor deocheate menite să o excite pe parteneră. Ejacularea prematură este, de asemenea, o problemă care îi face pe bărbaţi să roşească, la fel şi nevoia de a întrerupe o partidă de amor pentru a merge la baie.

Citit 2429 ori Ultima modificare Luni, 06 August 2018 16:50

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.