Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

După succesul de casă înregistrat cu "Ghinionistul", filmul românesc cu cele mai mari încasări din 2017 şi câştigătorul premiului publicului la gala Premiilor "Gopo" de anul acesta, regizorul Iura Luncaşu a început de curând filmările pentru noua sa comedie, "Faci sau taci", se anunţă într-un comunicat remis Cinemagia.

Cu o distribuţie ce va aduce pe marile ecrane nu mai puţin de 16 celebrităţi, Iura Luncaşu a mizat pentru noul său film pe nume precum: Augustin Viziru, Levent Sali, Gică Craioveanu, Cătălin Cazacu, Codin Maticiuc, Cosmin Nedelcu (Micutzu), Bogdan Mălăele, Diana Dumitrescu, Sandra Izbaşa, Giulia Huidu, Oana Moşneagu, Ana Baniciu, Cristina Vişterneanu, Monica Bârlădeanu, Maria Popoviciu şi Horia Brenciu, anunţă comunicatul.

Timp de 22 de zile, Iura Luncaşu filmează în 13 locaţii diferite din Banat. Conform spuselor regizorului: "Locaţiile sunt spectaculoase. Filmăm în Timişoara, la Cheile Nerei, în centrul vechi din Oraviţa, în locuri încărcate de istorie, cum ar fi primul teatru şi primul baraj din România", a declarat Luncaşu.

Despre aşteptările pe care le are de la noul său proiect, regizorul mărturiseşte: "Din punctul meu de vedere, "Faci sau taci" este mult peste "Ghinionistul". Nu degeaba cei de la Vertical Entertainment au achiziţionat proiectul încă din faza de scenariu. "Faci sau taci" are toate premisele şi circumstanţele să fie un proiect foarte bun, pornind de la distribuţie, locaţii şi culminând cu umorul autentic. De altfel, am şi avut deja câteva zile de filmare şi reacţiile au fost de-a dreptul încurajatoare, pentru că s-a râs încontinuu. Lansarea filmului va avea loc în toamna anului 2019".

Povestea comediei "Faci sau taci" aduce în prim plan reţelele de traficanţi de carne vie, care au căpătat proporţii îngrijorătoare. O grupare atipică, fără denumire, fără identitate, activează în România, pentru ţările vecine. Până aici, nimic amuzant. Dar atunci când câţiva funcţionari români primesc vizita oficialilor din Spania şi trebuie să pună la cale o misiune specială, iar spaniola lor constă în Hola, mamacita, Shakira, Pique, lucrurile se complică. O echipă de şase fete de la forţele speciale, miniştri, comisari, un şofer nedumerit, un infractor cu identitate ascunsă, un funcţionar plin de pofte carnale, cu toţii se pun în mişcare. Se instalează tabăra de operaţiuni şi se aplică planul: fetele, care mânuiesc armele la fel de bine cum folosesc rujul, trebuie să intre sub acoperire într-un semibordel, o casă conspirativă de tranzit, unde sunt ţinute ostaticele în drumul spre Rusia sau Serbia. Şi aici, e mai mult decât umor, există şi suspans, bătăi, intervenţii în forţă, secrete de alcov, idile şi multă acţiune.

(sursa: cinemagia.ro)

Citit 2289 ori Ultima modificare Joi, 09 August 2018 19:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.