Cătălin Botezatu nu vrea să se căsătorească

Cătălin Botezatu nu vrea să se căsătorească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deşi a avut multe relaţii controversate, devenite, vrând-nevrând, publice, Cătălin Botezatu spune că nu se va căsători niciodată, pentru că nu crede în instituţia căsătoriei. Iată ce declară!

Cătălin Botezatu a avut, de-a lungul timpului, relaţii amoroase controversate, multe dintre ele aprig reflectate de presa mondenă. Este de ajuns să ne amintim de tumultoasa relaţie cu Bianca Drăguşanu ori de cea cu fosta concurentă de la "Burlacul". Anii au trecut, viaţa privată a designerului a devenit din ce în ce mai discretă, pentru ca recent să se zvonească că ar fi amorezat de o tânără domnişoară de profesie model. Întrebat dacă are de gând să se căsătorească, designerul, în vârstă de 52 de ani, spune că nu sunt şanse să îl vedem în faţa altarului.

"Eu nu vreau să mă căsătoresc, nu cred în această instituţie, am numai exemple negative în jurul meu şi chiar nu îmi doresc să am şi eu un mariaj ratat. Eu nu cred în acte, cred în dragostea sinceră, în dragostea adevărată… Sunt sigur însă că, pe mine, cine m-ar iubi m-ar iubi şi pentru că sunt Botezatu, şi pentru piedestalul pe care sunt cocoţat. Mi-aş dori totuşi să vadă şi dincolo de asta, în spatele micului ecran şi să-l descopere pe omul Cătălin", a declarat designerul, pentru WOWbiz.ro.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 3754 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Septembrie 2018 19:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.