Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Todd Philips, regizorul noului film despre originile Jokerului, a publicat vineri pe Instagram o imagine cu Joaquin Phoenix machiat ca Joker.

Phoenix joacă rolul eroului negativ în filmul care, deocamdată, nu are titlu final, dar care urmează să ajungă în săli pe 4 octombrie 2019.

În clip, Phoenix apare în rolul lui Arthur, până atunci când fizionomia lui naturală se intersectează cu imaginea Jokerului. Camera de filmat se apropie tot mai mult și ajungem să îl vedem în postura unui monstru care rânjește, cu vestita lui față albă și cu buzele roșii.

Clipul, completat de coloana sonoră a trupei canadiene The Guess Who, se încheie brusc.

Phillips a postat cu câteva zile înainte de acest clip o imagine cu Phoenix îmbrăcat într-o cămașă închisă până sus cu mențiunea: "Arthur". Cel mai probabil, acesta a fost prenumele Jokerului înainte să primească porecla pe care o știm cu toții, cea de "claunul prinț al crimei organizate".

Philips, care a semnat scenariul împreună cu Scott Silver, relatează că filmul și-a propus să fie "studiul unui personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; filmul este și o poveste moralizatoare".

Robert de Niro este luat în calcul pentru rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În "King of Comedy", personajul lui De Niro, comediant ratat, îl răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Zazie Beetz și Marc Maron vor juca și ei în film. Warner Bros. a afirmat că filmul lui Phoenix nu va avea repercusiuni asupra universului DC, unde Jared Leto îl va juca pe Joker într-o continuare la "Suicide Squad". Studiourile dezvoltă, de asemenea, propriul film cu Joker, în care Leto are un rol principal.

Citit 1036 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2018 16:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.