La ce vârstă ai parte de cele mai satisfăcătoare partide de sex

La ce vârstă ai parte de cele mai satisfăcătoare partide de sex
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Nu este vorba nici despre vârsta de 20 de ani, nici despre 25, 30, 35 sau 40 ani, chiar dacă, teoretic, acestea sunt perioadele în care suntem cei mai energici din punct de vedere sexual, indică un sondaj.

O cercetare pe teme sexuale realizată de platforma online "Happify", la care au participat persoane active sexual, bărbaţi şi femei, cu vârsta peste 18 ani, a scos la iveală faptul că cea mai bună perioadă sexuală de care avem parte în viaţă nu o avem nici la 20 de ani, 25, 30 sau 35, ci abia după vârsta de 40 de ani.

Mai exact, 50 la sută din femeile şi bărbaţii care au participat la cercetare au indicat vârsta de 46 de ani ca fiind cea mai satisfăcătoare din punct de vedere sexual. Studiul a mai relevat şi alte date interesante care ţin de sexualitate, cum ar fi faptul că partenerii care fac sex o dată pe săptămână, în medie, sunt cei mai mulţumiţi de viaţa lor sexuală, comparativ cu restul respondenţilor.

De asemenea, s-a ajuns la concluzia că partenerii căsătoriţi de mai mulţi ani sau care au o relaţie de durată şi fac sex în mod regulat sunt cu mult mai fericiţi decât cuplurile în care activitate sexuală nu este constantă.

Nu în ultimul rând, 50 la sută din cuplurile care au participat la sondaj au precizat că cele mai bune partide de sex din viaţa lor le-au experimentat alături de partenerii stabili de viaţă, indiferent de vârsta respondenţilor.

Citit 6817 ori Ultima modificare Luni, 24 Septembrie 2018 16:19

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.