X Factor. Ioana Bulgaru - pariul lui Ştefan Bănică, Cristina Vasopol - taifunul Deliei (FOTO şi VIDEO)

X Factor. Ioana Bulgaru - pariul lui Ştefan Bănică, Cristina Vasopol - taifunul Deliei (FOTO şi VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Cea mai tânără concurentă din istoria „X Factor”, Ioana Bulgaru, în vârstă de doar 14 ani, şi profesoara de canto Cristina Vasopol, în vârstă de 37 de ani, artistă a Teatrului Naţional de Operă şi Operetă „Nae Leonard”, sunt cele două gălăţence pe care le veţi vedea şi auzi în galele live ale X Factor, şi care merită din plin toată susţinerea noastră. Din păcate, trupa formată din două gălăţence şi o brăileancă - Diana Zaharia, Bianca Tilici şi Cristina Antonescu - nu a trecut de etapa duelurilor care a avut loc vineri seara, pe Antena 1.

Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams și-au ales vineri seara cei opt concurenți alături de care vor intra duminica viitoare, pe 9 decembrie, de la ora 21,30, în prima gală live ”X Factor”.

Ioana, alegerea lui Ştefan Bănică

Între gălăţeanca Ioana Bulgaru şi adversara ei, Francesca Hojda, nu a existat rivalitate, ci prietenie. Ioana a ţinut să dovedească faptul că poate fi mai mult decât o bună actriţă şi o expresivă cântăreaţă de musical. Şi a reuşit cu prisosinţă, interpretând piesa piesa "Dog Days Are Over" - Florence + The Machin!

„Ioana a făcut un lucru la care nu mă aşteptam. În momentul în care ai bătătorit un drum şi ştii că are succes, mergi pe el! Ioana, ai riscat ca la casino, pe ultimul zar! Azi merg mai departe cu cea care m-a făcut să văd şi alte lucruri pe care le putem face împreună, cu Ioana. Ioana este un pariu pentru mine, ca acest copil să arate cât mai multe faţete artistice, lucru pe care nu l-am văzut foarte des la X Factor”, a fost alegerea lui Ștefan Bănică. La fel ar fi făcut şi Carla’s Dreams dacă ar fi fost mentorul ei, în locul lui Bănică, explicând: „Pietrele rare sunt preţioase pentru că sunt rare! De aceea se şi numesc aşa!”.

Cristina, alegerea Deliei

Profesoara de canto Cristina Vasopol nu a avut parte de o adversară fairplay. Şi asta pentru că Raluca Răducanu şi-a schimbat piesa în ultimul moment, hotărând să cânte şi la vioara care a făcut-o celebră. Însă Cristina i-a simţit vulnerabilitatea şi s-a dovedit a fi mult mai puternică, atât pe scenă, cât şi dincolo de ea.

„Dacă ajung în Gale, e ca şi cum aş câştiga Finala”, a mărturisit Cristina Vasopol. Şi ca într-o finală a interpretat senzaţional melodia lui Lorraine Ellison – „Stay With Me”.

„Merg mai departe cu Cristina!”, a anunţat Delia, comparând-o pe artista din Galaţi cu o forţă a naturii, cu un taifun.

Horia Brenciu, între „Îngeri” şi „Diamante”

Cristina Vasopol nu a avut emoţii doar pentru duelul ei, ci şi pentru cel al trupelor lui Horia Brenciu: „Angeles” – „Îngerii”, formată din Diana Zaharia, Bianca Tilici şi Cristina Antonescu, adică două gălăţence şi o brăileancă, şi „Diamonds” – „Diamantele” venite din Italia.  Horia a ţinut să-i mulţumească public Cristinei Vasopol care le-a fost profesoară „Îngeraşilor”: ”Îi mulțumesc foarte mult concurentei Deliei, Cristinei Vasopol, care, fiind profesoară de canto, v-a păstorit muzical. Se întâmplă gesturi de felul acesta mai rar! Mai rar ca un concurent să se ocupe de destinele muzicale ale altor concurenţi, mai ales într-o astfel de încleștare”, a spus Horia Brenciu.

Trupa „Angels” a interpretat piesa "Feeling Good", iar la final, au oferit un moment de improvizaţie.

Din păcate, lipsa de cunoaștere între cele trei fete, care au venit la audițiile ”X Factor” individual și formează o trupă de doar câteva săptămâni, s-a văzut. Dar şi emoţiile şi-au spus cuvântul, fetele uitând vocile pe care ar fi trebuit să cânte şi sfaturile Cristinei Vasopol, care a încercat să le pună pe fiecare în valoare. În schimb, au dovedit că au glasuri mult mai bune şi mai puternice decât italiencele cu care Horia a decis să meargă mai departe.

Foto: Antena 1

Citit 7129 ori Ultima modificare Luni, 03 Decembrie 2018 00:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.