Deadpool 3, în lucru

Deadpool 3, în lucru
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Ryan Reynolds a confirmat lucrul la cea de-a treia parte a francizei Deadpool. Aflat în turneu de promovare a variantei pentru întreaga familie a lui Deadpool 2 (intitulată Once Upon a Deadpool) în China, starul a ţinut să menţioneze că noua peliculă „o va lua în o cu totul altă direcţie”, pentru că, cel mai adesea, studiourile au tendinţa să vină cu un reboot al personajelor seriei „în jur de patru filme prea târziu”.

Momentan nu este cunoscut vreun detaliu legat de scenariul lui Deadpool 3. Nu a fost anunţată nici data la care ar putea ajunge în cinematografe.

”Noul film o va lua în o cu totul altă direcţie, pentru că cel mai adesea studiourile au tendinţa să vină cu un reboot al personajelor seriei în jur de patru filme mai târziu” - Ryan Reynolds.

Once Upon a Deadpool a rulat în cinematografele americane în jur de două săptămâni, până în ajun de Crăciun 2018. Filmarea scenelor ce au transformat versiunea interzisă minorilor nu a durat mai mult de o zi, însă Reynolds a acceptat oferta cu condiţia ca fiecare bilet cumpărat să asigure câte un dolar organizaţiei caritabile „Fuck cancer”.

Scenariul lui Once Upon a Deadpool s-a inspirat din cel al clasicului The Princess Bride, în care un bunic îi citește nepotului, jucat de Fred Savage, o poveste înainte de culcare. În versiunea cu Deadpool, Savage a crescut și este un adult în toată regula, nevoit să asculte din nou „poveştile” „bunicului” Deadpool.

Citit 1273 ori Ultima modificare Vineri, 01 Februarie 2019 13:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.