Ela Crăciun, vacanţă cu familia în locul unde s-a măritat

Ela Crăciun, vacanţă cu familia în locul unde s-a măritat
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Ela Crăciun a petrecut o vacanţă relaxantă alături de întreaga familie într-un loc special, cu o însemnătate aparte pentru ea. Este vorba de locul unde vedeta TV s-a căsătorit şi a făcut nunta în urmă cu doi ani. Mai exact, plaja unei cunoscute staţiuni de pe litoralul bulgăresc, aproape de Balchik. 

Ela Crăciun a decis ca una dintre vacanţele din această vară pe care le avea în plan să le petreacă aici alături de soţul ei şi de cei trei copii ai lor. A fost, de altfel, şi prima vacanţă la mare a băieţelului ei, Nicholas, în vârstă de opt luni. Acesta a luat primul contact cu nisipul şi cu apa mării, iar mama lui povesteşte cum a decurs întreaga experienţă.

“Ne-am dorit o vacanţă aproape de casă, fără a fi nevoie să zburăm cu avionul. La mică distanţă de România, pe litoralul bulgăresc, lângă Balchik, se afla un resort drag nouă unde am ales să şi facem nunta în urmă cu doi ani. Am decis să revenim acolo, de această dată în vacanţă, în formulă completă. A fost şi primul contact al lui Nicholas cu plaja şi cu apa mării. Nu ştiam cum va reacţiona, dar am avut surpriza să constat că este atât de fericit pe nisip încât abia am reuşit să îl despart de plajă după-amiaza, când trebuia să mergem să luăm prânzul şi să dormim. Fraţii lui mai mari s-au jucat în piscină şi în apa mării, iar noi am încercat să ne relaxăm cât de mult posibil. Am citit pe şezlong, am privit marea şi ne-am bucurat de briză şi de atmosfera liniştită de acolo”, declară Ela Craciun. 

Prima dată, naşă de cununie

La întoarcerea din vacanţa din Bulgaria, Ela Crăciun şi soţul ei au fost naşii de cununie ai unor prieteni apropiaţi. Ceremonia a avut loc la o biserică din Bucureşti şi a fost ţinută de părintele de suflet al vedetei, Emil Cărămizaru. A fost prima experienţă a Elei Crăciun în calitate de naşă de cununie, ea mai fiind, până acum, naşă de botez de opt ori. Pentru acest eveniment, Ela a ales să poarte o ţinută vestimentară elegantă, care a atras o mulţime de complimente inclusiv pe paginile ei de socializare: o rochie midi albastră, cu decolteu generos şi crăpătură discretă, care i-a evidenţiat silueta de tip clepsidră. Ţinuta a fost accesorizată cu sandale argintii fine. “Ei sunt primii fini pe care i-am cununat. Să fiţi fericiti şi să vă iubiţi o mie de ani. Mereu alături de noi a fost şi părintele nostru de suflet, părintele Emil Cărămizaru, căruia îi mulţumesc pentru toată binecuvântarea pe care o primim de fiecare dată când îl întâlnim”, a scris vedeta pe pagina ei de Facebook.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 1782 ori Ultima modificare Vineri, 12 Iulie 2019 18:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.