Cât îşi doresc femeile să dureze o partidă de sex

Cât îşi doresc femeile să dureze o partidă de sex

Între aşteptare şi realitate
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Când vine vorba de sex, aşteptările şi realitatea pot fi două lucruri total opuse, arată un chestionar recent realizat la nivel global în privinţa partidelor de sex şi a duratei acestora, conform csid.ro. La chestionarul realizat de site-ul britanic de dating ”SaucyDates.com” au răspuns 3.836 de femei şi bărbaţi, participanţii fiind întrebaţi câte minute şi-ar dori să ţină actul sexual, dar fără să fie luat în calcul şi preludiul.

În medie, femeile sunt de părere că partida ideală de sex ar trebui să dureze 25 de minute şi 51 de secunde, în timp ce bărbaţii sunt de părere că, în medie, o partidă de sex ar trebui să dureze 25 de minute şi 43 de secunde. Deşi duratele sunt aproape identice, realitatea din dormitor nu coincide cu datele strânse. În medie, în realitate, sexul a durat undeva la 16 minute, arată chestionarul. În Statele Unite, de exemplu, atât femeile, cât şi bărbaţii rezistau 17 minute şi cinci secunde într-o partidă de sex, în timp ce canadienii doar 17 minute, fiind urmaţi cu 16 minute şi 58 de secunde de britanici. Pe locul patru se clasează australienii, cu o durată de 16 minute şi 34 de secunde, iar pe ultimul loc indienii, cu 15 minute şi 15 secunde.

Acesta este motivul pentru care ne putem confrunta în relaţia cu partenerul cu o problemă des întâlnită: mimarea orgasmului. Uneori, ca bărbat, eşti aproape convins că eşti extraordinar de bun în pat doar pentru că partenera a semnalat acest lucru. Dar cât eşti de sigur de acest aspect? Multe femei aleg să mimeze orgasmul din patru motive, descoperite în urma unui sondaj realizat de ”Kinkly”, un site de educaţie sexuală, prin care s-a descoperit că 80 la sută dintre persoane au mimat orgasmul cel puţin o dată. La sondaj au luat parte 1.200 de respondenţi care au fost întrebaţi nu doar cât de des au mimat orgasmul, ci şi care este motivul pentru care au făcut asta.

Mimarea, o practică foarte des întâlnită

Rezultatele arată că 87 la sută dintre femei au mimat orgasmul, comparativ cu 69 la sută dintre bărbaţi. De regulă, femeile pretind în proporţie de 37 la sută din timp că ajung la orgasm, în timp ce bărbaţii doar în proporţie de nouă la sută.

Printre motive, se numără: nu am vrut să-mi fac partenerul să se simtă prost, am vrut ca actul sexual să se termine, am vrut să-mi fac partenerul să se simtă bine, am fost satisfăcută sexual, dar am făcut asta pentru că partenerul aştepta ca actul sexual să se termine.

Ceea ce trebuie să ţinem minte este că sexul nu înseamnă doar atingerea orgasmului. Nu înseamnă doar plăcerea ”supremă”, ci trebuie să fie un moment plin de satisfacţie dintre două persoane între care există o conexiune. Astfel, nu vei mai simţi nevoia să mimezi orgasmul. Cel puţin, nu atât de des.

Citit 954 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2019 14:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.