Andra a donat bani Spitalului ”Matei Balş”

Andra a donat bani Spitalului ”Matei Balş”
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Andra a povestit, cu sinceritate, despre această perioadă dificilă în care ne aflăm, dar şi despre donaţia pe care a făcut-o Spitalului Matei Balş.

În luna martie, Andra s-a alăturat celebrităţilor, dar şi companiilor care susţineau medicii din prima linie a luptei împotriva coronavirusului, care în această perioadă depun o muncă extrem de grea. Astfel, ea a donat suma de 20.000 de euro Institutului Matei Balş. 

Andra a acordat un interviu pentru revista "Viva" în care a mărturisit că şi-ar fi dorit chiar să meargă într-un spital şi să ajute, însă, cum acest lucru nu era posibil, a decis să contribuie printr-o donaţie. „Am simţit nevoia să ajut, să mă implic. Ştirile mă încărcau negativ, nu aveam stare, aş fi vrut să mă duc într-un spital în care aflam că nu exista personal suficient, dar nu aveam cum să fac asta, evident. Nu sunt medic. Aşa că am făcut ceea ce puteam, de la distanţă. Am donat cu speranţa că voi ajuta cadre medicale, dar şi pacienţi. Multă lume dă dovadă de solidaritate şi empatie şi sper ca asta să ne ajute să depăşim această perioadă grea”, a declarat Andra pentru Viva.

După cum bine ştim deja, activitatea artiştilor este suspendată în această perioadă, însă Andra a decis să îşi ajute chiar şi aşa colegii de trupă. „Pot doar să vă spun că îmi susţin angajaţii de la casa de discuri şi colegii de trupă, ca de obicei, chiar dacă nu mai avem activitate.”

Andra a mai vorbit şi despre planurile pe care le-ar fi avut în această perioadă, dacă nu era pandemia de coronavirus. „Aveam în plan câteva concerte în Europa, continuam turneul „Tradiţional”, iar prima oprire ar fi fost chiar în Italia, la Padova. Ar mai fi urmat şi alte oraşe, din Italia şi din Spania. Pe lângă asta, aveam repetiţii intense pentru „Pasión”, superconcertul cu muzică latino care urma să aibă loc la Sala Palatului la început de aprilie. Desigur, aveam şi concerte în ţară, festivaluri de Florii, de Paşte. Aveam în plan şi o mică vacanţă cu familia. Dar nu mă plâng, este important să ne revenim din acest şoc, să avem cât mai puţine victime.”

De asemenea, Andra şi soţul ei, Cătălin Măruţă, le vorbesc cu sinceritate celor doi copii ai lor, David şi Eva, despre coronavirus şi această perioadă extrem de dificilă pe care o traversăm cu toţii. În cadrul unui vlog publicat de către cei doi pe contul oficial de YouTube al fiicei lor, atât Eva, cât şi David ştiau ce anume înseamnă coronavirusul şi îi îndemnau pe oameni să stea în casă. „Ne spălăm pe mâini şi numărăm până la 20. Înseamnă că trebuie să stăm în casă. Coronavirus este un virus. Virusul este afară, este un hoţ care poate să intre peste noi. Să nu ieşiţi afară, deloc!”, a spus Eva.

Sursa: elle.ro

Citit 2385 ori Ultima modificare Sâmbătă, 09 Mai 2020 21:56

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.