O gălăţeancă - cea mai bună la machiaj

O gălăţeancă - cea mai bună la machiaj
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

* Alexandrina (Tina) Chivu a convins juriul concursului „Zilele frumuseţii – Estetika & Wellness 2010” cu o creaţie specifică atmosferei de carnaval brazilian *

În weekendul trecut, la Sala Palatului din Bucureşti, profesioniştii în cosmetică, hairstyling, SPA, wellness şi medicină estetică şi-au dat întâlnire la „Zilele frumuseţii - Estetika & Wellness 2010”, eveniment organizat de revista Les Nouvelles Esthétiques şi Estetik Media Internaţional.

În cadrul evenimentului au avut loc patru concursuri: pentru coafură, body-painting, machiaj fantezie şi pictură pe unghii artificiale.

La concursul de machiaj fantezie au participat 17 concurenţi. Printre aceştia s-a numărat şi gălăţeanca Alexandrina Chivu. Alexandrina-Tina, cum îi spun prietenii - este la a cincea participare la acest concurs, din şapte ediţii, iar anul acesta s-a clasat pe locul I, după ce în 2009 a ocupat poziţia a treia.

„Perseverenţa a fost cea mai importantă. Le mulţumesc foarte mult şefilor mei de la salonul Michelle pentru susţinere şi pentru pregătirea pe care mi-au oferit-o. Nu am participat decât de cinci ori pentru că în primii doi ani nu am ştiut de existenţa unui astfel de concurs”, ne-a spus, la întoarcere, Tina.

În fiecare an, la concursul „Les Nouvelles Esthétiques” se stabileşte câte o temă. „Anul acesta s-a mers pe reprezentarea continentelor în machiaj şi ţinută. Am ales să merg cu un machiaj din Brazilia, de la carnaval.  M-am gândit că nu o să aleagă nimeni această temă şi iată că am avut dreptate. A fost o temă vastă, care mi-a permis să mă joc cu culorile. Modelul meu, Dana Marin, a avut o atitudine demnă de carnavalul de la Rio şi asta a contat în ochii juriului”, ne-a mai spus Tina.

Tot de la make-up artistul gălăţean am aflat că este  primul an în care la această competiţie se oferă şi un trofeu, pe lângă diplomă şi flori.

„Cred că am aşteptat să se ofere acest trofeu. Simt că acest trofeu este răsplata pentru toată munca mea. Anul trecut, după ce am luat locul trei am fost invitată de Malu Wilz (numărul unu în make-up profesional internaţional la Cannes) la Hotel Hilton pentru un alt premiu. A fost vorba de aprecierea dumneaei pentru machiajul făcut de mine. Probabil şi anul acesta se va întâmpla acelaşi lucru. Mă mândresc cu aceste premii şi sunt mulţumită că munca mea a fost răsplătită”, ne-a mai spus Tina.

O nouă competiţie de acest gen va avea loc anul viitor în martie, dar până atunci, gălăţeanca Alexandrina Chivu este make-up artistul anului în România.

„Nu ştiu ce va fi la anul. S-ar putea să mă retrag în glorie şi să nu mai particip, dar nu se ştie. Voi munci în continuare la fel de mult şi sper să se organizeze în curând şi un concurs care să ne permită să mergem să reprezentăm România şi peste hotare. Până atunci însă trebuie să ne mulţumim cu acest eveniment”, a conchis Alexandrina Chivu.

O felicităm pe Tina şi pe toţi cei care au sprijinit-o şi au ajutat-o şi îi urăm mult succes în continuare.

Citit 2482 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.