Alina Ceuşan este însărcinată cu primul copil

Alina Ceuşan este însărcinată cu primul copil
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Alina Ceuşan, unul dintre cei mai cunoscuţi influenceri din România, a dezvăluit prin intermediul unui video postat pe contul ei de Instagram faptul că este însărcinată cu primul copil.

În clipul postat, Alina Ceuşan a dezvăluit imagini inedite din timpul primelor ecografii, dar şi secvenţe în care se poate observa burtica de însărcinată şi cât de fericită este în această perioadă. "Suntem curioşi, fericiţi şi încântaţi de această călătorie", spune Alina în videoclip. "Suntem pregătiţi pentru asta? Nu poţi niciodată să fii cu adevărat pregătită sau cel puţin aşa am auzit, însă asta este cea mai incitantă parte, nu-i aşa?"

Finalul clipului dezvăluie şi faptul că bebeluşul urmează să vină pe lume în luna septembrie a acestui an. "Baby Tisha. Septembrie 2020. Te aşteptăm", mai spune Alina Ceuşan în video, precizând că este însărcinată în 22 de săptămâni.

"Avem atât de multe lucruri să îţi spunem, să te învăţăm şi suntem siguri că şi tu ai multe lucruri să ne înveţi. Se spune că viaţa este mult mai bună atunci când trăieşti într-o stare de recunoştinţă şi aşa ne simţim acum, bebeluşule. Cu dragoste, mama şi tata", se mai aude Alina spunând, în clip apărând şi Raul, soţul acesteia.

La finalul lunii martie, Alina Ceuşan vorbea despre modul în care îşi petrece timpul în izolare dezvăluind şi care este meniul ei favorit home-made: "Paste cu trufe. Aş mânca asta toată ziua! În această perioadă, însă, ne-am reprofilat pe un meniu românesc şi am gătit într-o zi la lunch mămăliguţă cu brânză şi iaurt grecesc. Rapid şi delicios! Am gătit cu plăcere zilele astea, însă şi chicken adobo, o reţetă învăţată cât am fost la Asia Express, dar ne şi comandăm mâncare destul de des".

Alina Ceuşan şi Raul Tişa s-au căsătorit anul trecut. Cununia civilă a avut loc pe 8 iunie, în Parcul Central din Cluj-Napoca, iar cununia religioasă şi petrecerea au avut loc pe 6 iulie, la Castelul Banffy, Alina şi Raul având peste 700 de invitaţi.

Sursa: elle.ro

Citit 2712 ori Ultima modificare Joi, 14 Mai 2020 14:35

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.