Adela Popescu, momente dificile în pandemie

Adela Popescu, momente dificile în pandemie
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Adela Popescu a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut, alături de cei doi copii ai săi, în timpul pandemiei. Cum a reuşit vedeta să se mobilizeze şi să-şi protejeze familia?

Adela Popescu a dezvăluit într-un interviu acordat pentru revista "Viva!" că a trecut prin momente dificile în această perioadă şi a povestit cum s-a adaptat la noua situaţie. Aceasta a mărturisit că s-a speriat foarte tare la început, necunoscând situaţia, modul în care acţionează virusul şi cum poate fi tratat acesta, aşa că a preferat să urmeze recomandările autorităţilor şi să limiteze riscurile cât mai mult posibil.

Adela locuieşte alături de soţul său, Radu Vâlcan, şi de cei doi fii ai lor, Alexandru şi Andrei. Cei doi sunt apropiaţi ca vârstă, Alexandru având 4 ani, iar Andrei urmând să împlinească 2 ani la sfârşitul anului.

La debutul epidemiei în România, Adela a povestit că a trecut prin momente dificile. "La începutul perioadei, Radu a fost plecat cu filmările pentru emisiune şi eram singură. Cred că atunci a fost mai dificil, mai ales că, după ce a revenit, a stat două săptămâni în carantină", a declarat Adela pentru "Viva!".

Adela Popescu a mai spus că situaţia de izolare nu i-a afectat atât de mult, pentru că obişnuiau să petreacă destul de mult timp în familie, acasă, iar faptul că au curte i-a ajutat să nu se simtă sufocaţi. "Noi, şi înainte de această perioadă, petream mult timp acasă. Suntem obişnuiţi să fim toţi acasă şi să ne bucurăm de jocurile copiilor sau de mesele împreună, aşa că din acest punct de vedere nu ne-a surprins perioada de izolare. Ne este dor să putem ieşi, liber, fără grija de a-i pune în pericol pe cei mici sau pe noi înşine, dar important este să trecem peste această perioadă şi să fim toţi sănătoşi. Mi-e dor să pot ieşi la o terasă sau la un film, evident, dar am învăţat să ne adaptăm şi din acest punct de vedere. Facem picnic în curte şi stăm la un film, în pat, când adorm cei mici", a mai declarat Adela Popescu.

Mai mult, vedeta a insistat că este important sa păstrăm o gândire pozitivă şi să avem grijă unul de celălalt: "Mai mult timp acasă, cu familia, chiar dacă la distanţă de alte persoane dragi".

De asemenea, cel mai dificil a fost să ferească copiii şi să se asigure că nu au contact cu nimic care ar putea fi infectat. Cei mici, avându-se unul pe celălalt, au putut să se joace toată ziua şi să nu resimtă atât de mult restricţiile, fiind mult prea mici pentru a înţelege situaţia.

Atunci când a venit vorba despre planurile de viitor, odată cu sfârşitul pandemiei, Adela a mărturisit că, deşi îi lipsesc anumite ieşiri în societate, se bucură mult de acest timp rezervat familiei. În ceea ce priveşte viitoare vacanţă, este deja organizată o plecare în Grecia, la vară, numai că aşteaptă să vadă ce se mai întâmplă şi abia după aceea vor lua o decizie.

Sursa: elle.ro

Citit 1799 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Mai 2020 23:52

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.