Dana Rogoz a devenit mamă a doua oară

Dana Rogoz a devenit mamă a doua oară

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Fii primul care postează comentarii!

Cu ocazia Zilei Copilului, vedeta a publicat pe reţelele de socializare prima fotografie în care i se vede chipul fiicei sale, Lia Elena.

Dana Rogoz a reuşit să ia prin surprindere pe toată lumea deoarece a făcut publică pe reţelele sale de socializare prima fotografie cu fetiţa ei, Lia Elena. Vedeta a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu două săptămâni. 

Cu această ocazie, Dana Rogoz a scris şi un mesaj extrem de emoţionant, prin care ne mărturiseşte şi cine i-a făcut fotografia fetiţei sale. „Ea este Lia Elena. Iar aceasta este chiar prima fotografie pe care Radu i-a făcut-o când ne-am întors acasă de la maternitate, în a treia ei zi de viaţă. Nu pot descrie în cuvinte bucuria care îmi sufocă pieptul, azi, de 1 iunie, ca mamă de doi copii. La mulţi ani, minunilor!”, şi-a sris vedeta pe pagina ei de socializare.

Înainte de a naşte, Dana Rogoz a vorbit pentru reporterii ELLE despre cum a trecut peste ultimul trimestru de sarcină în izolare. „Am făcut toate cumpărăturile online. Am început din timp, pentru că şi livrările au fost mai complicate, adică apropo de pătuţ, de masa de înfăşat, le-am montat noi aici.”

În contextul situaţiei actuale, Dana Rogoz a născut singură, fără să aibă familia alături. Soţul ei nu a avut voie să intre în spital şi şi-a văzut fetiţa abia după trei zile, odată cu externarea. La scurt timp după ce a născut, soţul său şi fiul ei au venit în dreptul ferestrei salonului în care stătea. „Au venit băieţii până în dreptul ferestrei salonului nostru de la spital, să ne trimită pupicuri şi să ne spună de la distanţa celor 4 etaje cât de mult ne iubesc. Pe Vlad sigur l-a auzit toată strada strigând „te iubeeeeeesc, maamaaaa!!!”, a scris actriţa pe Instagram.

Dana Rogoz şi partenerul ei, regizorul Radu Dragomir, s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi mai au împreună un băieţel, Vlad.

Sursa: elle.ro

Citit 1733 ori Ultima modificare Duminică, 07 Iunie 2020 03:32

Lasă un comentariu

Utilizatorul este singurul responsabil de conţinutul mesajelor pe care le postează şi îşi asumă toate consecinţele.

ATENTIE: Comentariile nu se publică automat, vor fi moderate. Mesajele care conţin cuvinte obscene, anunţuri publicitare, atacuri la persoană, trivialităţi, jigniri, ameninţări şi cele vulgare, xenofobe sau rasiste sunt interzise de legislaţia în vigoare, iar autorul comentariului îsi asuma eventualele daune, în cazul unor actiuni legale împotriva celor publicate.

Prin comentariul meu sunt implicit de acord cu politica de confidenţialitate conform regulamentului GDPR (General Data Protection Regulation) şi cu Termeni si condițiile de utilizare ale site-ului www.viata-libera.ro