Simona Gherghe a revenit pe sticlă

Simona Gherghe a revenit pe sticlă
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Toată lumea a fost luată prin surprindere de faptul că Simona Gherghe a revenit la Antena 1, în postura de prezentatoare a reality show-ului "Mireasa".

Simona Gherghe a revenit la Antena 1 după o pauză îndelungată, timp în care s-a dedicat exclusiv vieții de familie. Nu a revenit însă din nou la Acces Direct, ci într-un proiect nou pentru ea.

Este vorba despre reality show-ul matrimonial "Mireasa", prezentat până acum de Diana Dumitrescu. Sunt mulți cei care se bucură enorm de revenirea Simonei Gherghe pe micul ecran după o pauză de aproximativ un an și jumătate. Timp pe care vedeta a ales să îl dedice în totalitate celor doi copii ai săi și vieții de familie.

„Întoarcerea mea pe sticlă a venit după o pauză de aproape un an şi jumătate, timp în care am fost alături de copiii mei, Ana şi Vlad. Acum sunt măricei, aşa că e momentul să revin pe un interval (14,00 – 16,00) care îmi permite să fiu, în continuare, o mamă extrem de implicată în viaţa copiilor mei.

Iar revenirea o fac în stilul meu: cu un gen de program de televiziune pe care nu l-am mai făcut, în cei 18 ani de televiziune. N-am în portofoliu niciun reality-show. Acum mai puţin de un an, când colegii mei mi-au propus noua «Mireasa», am spus că nu sunt pregătită să mă întorc, pentru că Vlad, mezinul meu, avea doar câteva luni şi, deci, mult mai multă nevoie de mine. Iată-mă, acum, la cârma acestei emisiuni care, cu siguranţă, mă va scoate din zona de confort!”, a dezvăluit Simona Gherghe.

În tot acest timp, cunoscuta prezentatoare a studiat îndeaproape formatul şi ştie exact la ce să se aştepte: “Sunt pasionată de psihologie şi experimentul acesta social va fi extrem de interesant. Concurenţii, fete si băieți, sunt tipologii diferite, provin din medii diferite şi au pregătire profesională diferită.

Cu toate acestea, vor trebui să convieţuiască, vreme de patru luni, într-o casă din care nu vor putea ieşi, în speranţa că îşi vor găsi jumătatea – căci asta este marea miză! Nu va fi simplu pentru mine, căci voi fi singura lor legătură cu lumea exterioară. Pentru ei va fi şi mai dificil, chiar dacă vor locui într-o casă absolut spectaculoasă! Aşa că vă invit, în fiecare zi, să-mi fiţi alături în această aventură!”, a completat Simona.

Sursa: agentiadepresamondena.ro

Citit 2849 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Septembrie 2020 13:46

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.