Liderul PNL Galați e fericit după alegeri: ”Măcar mi-am cunoscut județul”. Pamflet

Liderul PNL Galați e fericit după alegeri: ”Măcar mi-am cunoscut județul”. Pamflet
Evaluaţi acest articol
(12 voturi)

Noroc cu recent încheiata campanie electorală, mărturisește George Stângă, altfel întâiul liberal în documente n-ar fi știut că Matca nu este în județul Vrancea. Cel mai bun prieten al lui Moroșanu - "Moartea din Carpați" admite că nu s-ar fi văzut în funcția de președinte CJ.

Ca pe vremuri

Scrutinul din 27 septembrie a fost o reușită pentru toată lumea din județul Galați. PSD-ul a măturat tot, ca pe vremea lui Ion Iliescu și Ilie Plătică Vidovici, alianța USR-PLUS încă face pași, încercând să se desprindă total de mersul de-a bușilea, iar marele PNL postează scurte istorioare despre experiența de duminica trecută, una de povestit nepoților fără drept de vot. După ce a scris pe Facebook că rezultatul din alegeri este încurajator, deși pe județ a luat numai 27 la sută, fiind bătut rău în municipiul-reședință, președintele liberalilor de apă dulce a decis să dea cărțile pe față. George Stângă recunoaște că nu câștigarea șefiei Consiliului Județean era targetul său.

E mulțumit de Fotea

"Sunteți naivi să credeți că asta am urmărit, mai ales că domnul Costel Fotea a făcut treabă bună în mandatul trecut", ne povestește numărul 1 din tabăra galbenilor cu săgeată și pumn. "De ce să fi câștigat județul, să fiu nevoit să umblu în cizme cu ocazia unor vizite pe la ferme sau mai știu eu pe unde? Apropo, cu ocazia asta am aflat și eu că Matca e la noi în județ, nu știu de ce credeam că e pe la Vrancea, pe undeva. Eh, cum să mă duc eu să laud roșiile și castraveții din serele de acolo? Niciodată, eu sunt băiat de Capitală, sunt parlamentar, am și imunitate, e super-OK așa", a continuat președintele PNL-iștilor, scuturându-și costumul de firmă.

S-a jurat pe slogan

Ne-am gândit că încearcă să minimalizeze eșecul prin câteva glume post-scrutin, însă s-a jurat cu mâna pe sloganul "Ne ridicăm pentru Galați" că nu fusese niciodată în județ. "Cinstit, de asta l-am convins pe Cătălin Moroșanu să candideze la noi, că oricum nu rămânea aici, dar măcar era cu mine în vizitele din campanie. Mai știi ce se întâmplă cu vreun înfierbântat? Așa, cu marele nostru campion alături, am văzut aproape tot județul. Să știți că avem județ frumos: de pildă, nu credeam vreodată că sunt atâtea dealuri, așa cum e după Cuca încolo sau că ne-a înzestrat natura cu serpentine ca la Vârlezi și Tg. Bujor. Prin urmare, sunt bucuros după alegeri, am cunoscut regiunea pe banii partidului", ni s-a destăinuit George Stângă.

Liberilă

Îl ofertează pe Pucheanu

* PNL Galați anunță că este foarte posibil să participe și la alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie. "Ne-a plăcut, a fost interesant, sperăm să nu apară ceva mai important pe parcurs", a afirmat unul dintre tinerii conducători ai formațiunii moștenite de la Brătieni.

* Se zvonește că George Stângă, șeful organizației județene a partidului "galben", așteaptă cu nerăbdare terminarea formalităților de după scrutin pentru a încerca racolarea primarului Ionuț Pucheanu. "Și-așa PSD-ul nu mai e la modă, cu excepția Galațiului, așa că sigur va accepta oferta noastră. Ce voi face apoi? Le voi da peste nas tuturor haterilor care mă omoară cu mesajele că n-am făcut nimic pe 27 septembrie. O să avem primar, asta le voi răspunde", a explicat Stângă.

* Este foarte posibil ca PPU (social-liberal), partidul deja fostului viceprimar Picu Apostol Roman, să fuzioneze prin absorbție cu PNL Galați. Adică, liberalii să intre în organizația lui Durbacă și Picu, nicidecum invers. Afaceri ca între echipele de juniori.

* La alegerile locale din 2024, se va schimba roata, greșeala nu va mai fi repetată: atunci, va exista un candidat din partea PNL-ului care să beneficieze și de susținerea USR-PLUS Galați. Tot ca să învingă Ionuț Pucheanu.

Stângă-mprejur

Rodeanu, plângere la Poliție

Bogdan Rodeanu, candidatul USR-PLUS, cu susținerea PNL, la Primăria municipiului Galați, a făcut plângere la Secția 3 Poliție, imediat după anunțarea rezultatelor votului din ultima zi de duminică a lunii septembrie. "Așa este, clientul meu consideră că nu merita o asemenea bătaie de la primarul localității și cere intervenția autorităților. Nici când se lua la trântă în spatele blocului n-a trăit o asemenea rușine, iar dacă nu i se va face dreptate, vom ajunge până la CEDO", ne-a declarat, foarte pornit, avocatul deputatului bătut de Ionuț Pucheanu cu scorul de 59-16.

Primarea Neagră

Balada Modârlanului Profesionist de Submarin Cosorescu

Sunt mârlan de cursă lungă,/ sunt neam prost, deşi nu par -

claxonez, hurui manele/ şi parchez pe trotuar,

zvârl chiştocul pe fereastră,/ strig la trafic şi înjur

pentru că mănânc viteză/ şi nu pot să-l mai îndur

pe-altul mai mârlan ca mine/ să mă-ntreacă, nu mai pot

să mi-o ia-nainte unul/ mai scrântit, mai idiot !!!

Sunt analfabetul scării/ unde stau... şi nici nu-mi pasă

de vecini că mă tot roagă/ să fac linişte acasă -

bat, îndoi, sfărâm, stric totul,/ renovez - aşa se spune -

sunt şi meloman, dau tare/ boxe cu viţei-minune,

care rag de rup pământul,/ ruinează cer şi stele -

nesimţirea lor străbate/ tocma-n crucea mamei mele !!!

Am certificat-parafă/ de vandal şi de barbar -

sunt mârlan de cursă lungă,/ sunt neam prost, deşi nu par !!!

Galațiul în imagini

Precizare

Materialul acesta este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Informaţiile prezentate pot sau nu să fie adevărate. Imaginile incluse sunt proprietatea cotidianului "Viaţa liberă". Toate drepturile rezervate "Viaţa liberă".

Citit 4205 ori Ultima modificare Miercuri, 07 Octombrie 2020 10:30

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.