Andreea Marin a sărbătorit 25 de ani de carieră

Andreea Marin a sărbătorit 25 de ani de carieră
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

Andreea Marin este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de televiziune și recent aceasta a sărbătorit 25 de ani de carieră.

Pe Andreea Marin pare că o știm dintotdeauna, iar asta pentru că vedeta are o lungă carieră în televiziune. Mai precis 25 de ani, pe care i-a sărbătorit recent, ocazie cu care a scris și un mesaj emoționant pe Instagram, unde a postat un colaj cu o poză de la început și una de acum.

„În studioul știrilor din Televiziunea Română de azi și tot la știri, dar acum un sfert de secol (la propriu, nu e o metaforă!), când transmiteam de pe covorul roșu al Premiilor Oscar către Jurnalul de seară prezentat de Mircea Radu. Nu știu când a trecut timpul, nici nu-l simt aspru cu mine și îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține cu spiritul tânăr”, a scris aceasta.

Andreea Marin a vorbit și despre noua emisiune pe care se pregătește să o lanseze în curând: „Decorul noii mele emisiuni, «Nu există nu se poate cu Andreea Marin», e aproape gata, ultimele elemente de decor au sosit din străinătate (cu emoții că nu vor ajunge la timp, că așa e în pandemie, dar am avut noroc), la sfârșitul săptămânii facem primele probe în platou!

Multe filmări pe teren ne-au dus deja în viețile și inimile protagoniștilor emisiunii și abia aștept să îi aveți ca oaspeți în casele voastre, sunt oameni care vă vor inspira, vă vor aduce speranță, zâmbet, bucurie de a trăi frumos și demn, idei îndrăznețe, prospețime! Dați vestea mai departe, mi-ar plăcea să ne revedem pe micul ecran și acum cu inima plină, ca și acum mai bine de 25 de ani, când eram… Andreea Piticot la TVR Iași. Așadar: din 12 octombrie, înainte de știrile serii, de la ora 18,00, de luni până joi, o oră împreună în fiecare seară pe TVR 2!”, a mai scris Andreea Marin.

În urmă cu o săptămână, a fost dezvăluit faptul că Andreea Marin se întoarce în televiziune, începând din această toamnă. În această emisiune, Andreea Marin va sta faţă în faţă cu oameni adevărați, în poveștile cărora privitorii se vor regăsi negreșit. „Televiziunea Națională m-a chemat din nou… acasă! Acolo m-am construit ca om de televiziune, când am pășit în acest domeniu eram studentă la informatică și habar nu aveam ce înseamnă munca la TV. (..) Mi s-a propus să creez un nou format cu care să mă întorc acasă, la TVR”, a declarat Andreea Marin la vremea respectivă.

Citit 2415 ori Ultima modificare Sâmbătă, 10 Octombrie 2020 23:25

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.