Evaluaţi acest articol
(19 voturi)
2 comentarii

Cu patru videoclipuri la activ, Pasajul "Dunărea" se impune deja ca spaţiu neconvenţional pentru artiştii gălăţeni. Ştim că este deja al treilea articol despre pasajul subteran şi copertinele lui futuriste şi poate părea prea mult. După Vali Preda cu "Te rog, timpule" şi "L'Algérino - Les Menottes (Tching Tchang Tchong)", un cover by Charlene, am primit la redacţie un nou mesaj.
O rugăminte din partea profesoarei de canto Mihaela Agache, de la Master Studio Galaţi: "Am observat că de câteva zile e agitaţie pe Facebook cu privire la videoclipurile care s-au filmat la pasaj. Doi dintre copilaşii mei, din cadrul şcolii de canto pe care o deţin, au filmat şi ei în acest loc şi mi-aş dori din suflet să îi amintiţi şi pe ei. Sunt foarte talentaţi şi merită, muncesc mult", ne-a transmis profesoara, adăugând că pentru al treilea an consecutiv vor fi lansate şi o serie de coveruri ale unor colinde româneşti şi internaţionale, pe canalul de YouTube al şcolii.
Vă invităm să urmăriţi videoclipurile în care Andreea interpretează "Dincolo de zgârie nori" (), iar Darin - "Tic-tac" ().

 

Citit 4940 ori Ultima modificare Vineri, 18 Decembrie 2020 03:44

2 comentarii

 • postat de Tepes Luni, 14 Decembrie 2020 02:38 93.122.249.*** Link la comentariu
  1
  3

  in loc sa ne laudam ca a mai aparut un investitor in Galati , noi ne laudam ca a mai cantat cineva in fata la pasaj :))) rusine Pucheanu ! la nivelul asta ai dus orasul !

  Raportează
 • postat de Tic-Tac , Tic-Tac... Luni, 14 Decembrie 2020 00:50 89.137.225.*** Link la comentariu
  0
  3

  sa-l redenumim : Pasajul Cantaciosilor.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.