Selly, amendat de ziua lui

Selly, amendat de ziua lui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vloggerul Selly a organizat o petrecere în stil mare, cu prilejul aniversării de 20 de ani, cu șampanie, manele și prieteni apropiați. Cum nu s-a ținut cont de normele de protecție sanitară, Poliția a aplicat amenzi de peste 15.000 de lei.

Selly a petrecut în stil mare, la 20 de ani, cu șampanie scumpă, Moët & Chandon, manelistul Tzancă Uraganul, invitați aleși pe măsură și tot tacâmul pentru o aniversare opulentă. Pentru petrecere, Selly a închiriat o vilă, departe de agitația din Capitală, iar cheful a durat ore în șir, până spre dimineață, dacă ne luăm după fotografiile și videoclipurile care au fost postate pe rețelele sociale. Manelistul a venit special la ziua lui Selly ca să încânte lumea, iar sărbătoritul a chefuit la maximum și a fredonat fiecare vers din celebrele melodii ale artistulul, dovadă că nu este străin de acest gen muzical. Chiar dacă s-a distrat, Selly nu a uitat de fani și le-a trimis un mesaj în spațiul online: "Am 20 de milioane de motive să fiu fericit. (…) Work hard for ur dreams".

Poliția a aplicat amenzi de 15.000 de lei

Poliția Ilfov s-a sesizat din oficiu și a transmis amenzi de cel puțin 15.000 de lei, "pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală".

"La data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului. Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală. În continuare, polițiștii efectuează verificări, pentru identificarea tuturor persoanelor participante la eveniment, urmând a fi luate măsurile legale care se impun", a transmis compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov.

Luni dimineață, Selly a postat pe contul său de Instagram că va veni cu un răspuns după scandalul iscat: "Că e prea de tot ce se întâmplă. În România, ipocrizia e la nivel maxim", a scris Selly.

Este sau nu manevră de marketing?

În urma mult discutatului eveniment, în mediul online au apărut și speculații care susțin ca toată această petrecere, deloc ferită de ochii lumii, nu ar fi altceva decât o manevră, foarte bine gândită, de marketing. "Cine nu și-a dat seama că petrecerea uraganică dată de Selly nu e altceva decât o excelentă manevră de marketing e complet pe lângă subiectul viață! Gagiul produce enorm de multă audiență, iar pe cale de consecință, foarte mult bănet. Unde sunt mulți bani, interesele sunt și ele foarte mari. Deci mulți oameni care se ocupă de imaginea lui Selly. O astfel de scăpare nu ar fi fost posibilă niciodată. Din acest motiv, n-are cum să fie o scăpare", scrie actorul Radu Țibulcă, pe pagina sa de Facebook.

Citit 469 ori Ultima modificare Duminică, 07 Martie 2021 21:51

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.