La „Românii au talent”, ca la „Vocea României” | Smiley a vrut-o în echipa lui pe gălăţeanca Daria Comănescu (VIDEO)
Foto: Pro TV

La „Românii au talent”, ca la „Vocea României” | Smiley a vrut-o în echipa lui pe gălăţeanca Daria Comănescu (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Vocea şi chitara gălăţencei Daria Comănescu, interpretând o piesă compoziţie proprie, l-au făcut pe Smiley să uite că se află în juriu la "Românii au talent". După cum a mărturisit, artistul a fost gata să o revendice în echipa sa de la "Vocea României".

Muzica, teatrul şi kickboxingul sunt pasiunile gălăţencei Daria Comănescu, în vârstă de 18 ani. Daria nu a participat la concursuri muzicale, nu a făcut pregătire de performanţă în acest domeniu, iar la chitară a învăţat să cânte singură, pentru a se acompania şi a-şi compune piesele. Conform Pro Tv, creativitatea ei nu se oprește aici. Dariei îi place să scrie piese de teatru și chiar a avut norocul să poată pună în scenă o piesă la care a contribuit. Joacă și în scurtmetraje, ajutată de tatăl său, care deține o firmă de producții cinematografice și o ajută în drumul ei spre o carieră în actorie.

Daria a venit pe scena "Românii au talent" cu o piesă proprie şi încă de la primele acorduri i-a cucerit pe Smiey, Andra şi Alexandra Dinu.

"Nu ştiu dacă m-a emoţionat mai tare vocea ta sau textul!", i-a mărturisit Alexandra. "Daria, era să îţi dau un X", a dezvăluit Smiley. Gălăţeanca a crezut că din cauza emoţiilor care s-au resimţit la începutul piesei. "Nu, era să îţi dau un X pentru că, de obicei, butonul acesta roşu în faţa mea, dacă-l apăs, reprezintă faptul că te vreau în echipa mea! Eram obişnuit să mă duc cu mâna pe buton", a explicat Smiley. Aflând că piesa interpretată de Daria este o compoziţie proprie a tinerei, artistul a fost şi mai încântat: "E foarte bună piesa! Cred că e nevoie de genul acesta de artişti, care au curaj, care vor să aducă un suflu nou în muzică". "La cât de bine a sunat melodia, putem spune că este începutul unei cariere frumoase, iar prima întâlnire cu scena a fost tocmai la Românii au talent", a tras concluzia Andra. "Poate că emoţiile te ajută, poate că eşti o bună actriţă. Pe partea de muzică eşti dăruită! Plină de har!", a spus şi Florin Călinescu.

Daria s-a calificat în etapa următoare cu patru "Da"-uri. Dar cea mai importantă este uşa deschisă la studioul lui Smiley: "Îmi plac mult oamenii care scriu muzică şi se şi pricep la asta. Mi-a plăcut şi piesa, mi-a plăcut şi cum a cântat-o şi ce a scris ea. Să o chemăm la studio, să vedem ce mai compune, că e mişto! Sigur o să mai auzim de ea!".

Citit 4694 ori Ultima modificare Joi, 25 Martie 2021 22:36

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.