Expoziţie de cai de rasă la Galaţi

Expoziţie de cai de rasă la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După succesul înregistrat cu expoziţia de păsări şi animale mici din luna februarie, grupul de firme Agro-Dunărea SA le pregăteşte o nouă surpriză gălăţenilor: o expoziţie de cai de rasă Lipiţan.

Expoziţia se va deschide pe data de 7 mai, la ora 9, şi va reuni patru herghelii cu tradiţie, „Sâmbăta de Jos”, „Chichiş”, „Covasna” şi „Angheluş”, alături de o herghelie aflată la început de drum, „Brateş Prut Frumuşiţa”.

Gălăţenii vor putea admira, în cele două zile ale expoziţiei, peste 25 de cai de rasă.

Mai mult decât atât, duminică, 9 mai, va avea loc, la Stadionul „Portu Roşu”, un concurs de atelaje cu 2 şi 4 cai. Concursul va debuta la ora 10 şi se va încheia după ora 16, astfel încât toţi cei care doresc să participe să poată ajunge.

Toţi gălăţenii care vor trece pragul expoziţiei din incinta Agro-Dunărea (vizavi de Piaţa de Gros) vor participa la o tombolă cu premii constând în două excursii şi lecţii de echitaţie la o pensiune cu specific, oferite de Hobby Tour.

Firma organizatoare va pune la dispoziţia gălăţenilor transport gratuit din strada Domnească, la fiecare 20 de minute.

Expoziţia va fi deschisă vineri şi sâmbătă, între orele 9 şi 18, dar programul se poate prelungi pentru ca fiecare gălăţean să poată admira caii de rasă.

Citit 1644 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.