PROGRAMUL distracţiei de ZIUA MARINEI. Unde vor avea loc concertele şi ce trupe vor cânta

PROGRAMUL distracţiei de ZIUA MARINEI. Unde vor avea loc concertele şi ce trupe vor cânta
Evaluaţi acest articol
(10 voturi)

Concerte susţinute de gălăţeanca Andreea Ignat şi de trupa Taxi, un show de lasere, jonglerii cu mingi luminoase, spectacole de teatru de păpuşi, muzică şi dans modern, alegorii şi jocuri pe teme marinăreşti, un concurs de pescuit şi o întrecere de canotci pe Dunăre, acestea sunt cele mai atractive momente din programul pregătit de Primăria Galaţi pentru Ziua Marinei. Din festivităţile de sâmbătă, 15 august, nu lipsesc nici ceremonialul militar şi religios, parada navelor militare şi civile, defilarea, lansarea ancorei de flori, care se vor desfăşura şi anul acesta la Palatul Navigaţiei, în zona terminalului pentru pasageri. Trebuie spus că pentru manifestările de anul acesta au fost alocate aproximativ 130.000 de lei. Iată programul detaliat de Ziua Marinei, aşa cum ne-a fost comunicat de Primăria Galaţi.

Distracţia începe la ora 7,00, cu Festivalul ”Fir întins”, care cuprinde un concurs de pescuit şi o expoziţie cu specific pescăresc, pe Faleza Inferioară, la Foişor.

De la ora 11,00, cei mici sunt aşteptaţi la spectacolul de teatru de păpuşi ”Scufiţa Roşie”, în Parcul Rizer.

Tot la ora 11,00, ia startul, în zona Falezei Copiilor, „Descoperă Rowmania” - tradiţionalul concurs de canotci pe Dunăre, competiţie patronată de marele campion olimpic Ivan Patzaichin. Premierea câştigătorilor este programată în acelaşi loc, la ora 17,30.

De la ora 17,00, distracţia se mută în Parcul Viva, unde au loc jocurile marinăreşti pentru copii şi tineret. De la ora 18,00, începe un spectacol muzical-coregrafic. Parcul Viva va fi animat de ateliere de creaţie, modelare baloane, face-painting, confecţionare bărcuţe din hârtie, muzică, dans modern, alegorii şi poveşti muzicale.

Partea oficială a Zilei Marinei este programată de la ora 18,00, la Palatul Navigaţiei, unde are loc ceremonialul militar şi religios. La ora 18,50, va fi lansată la apă ancora de flori, iar la 19,00 începe parada navelor militare şi civile. Defilarea Gărzii de Onoare, programată la ora 19,20, tot la Palatul Navigaţiei va fi urmată de jocuri marinăreşti.

De la ora 20,00, merită să reveniţi în Parcul Viva, pentru concertul gălăţencei Andreea Ignat. La 20,35, puteţi vedea jonglerii cu mingi luminoase, iar de la 20,50 începe concertul trupei Taxi. Ziua Marinei se va încheia la ora 21,50, cu un show de lasere.

Foto arhivă "Viaţa liberă"

Citit 9774 ori Ultima modificare Joi, 13 August 2015 00:23

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.