Familia Corneliei Catanga, dezamăgită de Gigi Becali

Familia Corneliei Catanga, dezamăgită de Gigi Becali
Evaluaţi acest articol
(6 voturi)

Aurel Pădureanu își plânge durerea, dar și dezamăgirea, după ce a fost refuzat de milionarul Gigi Becali. Soțul regretatei Cornelia Catanga a cerut un adăpost pentru el și fiul său, după ce proprietarul imobilului în care locuiesc în prezent a vândut casa și așteaptă eliberarea acesteia. Răspunsul latifundiarului din Pipera a fost, însă, unul neașteptat.

Aurel Pădureanu nu își poate reveni după șocul morții premature a partenerei sale de viață și de scenă, Cornelia Catanga, ucisă la doar 63 de ani de coronavirus. Lăutarul are motive serioase de supărare, cu atât mai mult cu cât casa în care locuiește alături de fiul său, Alexandru, urmează să fie cumpărată de o persoană ce nu îi mai dorește în imobil, iar evacuarea este iminentă.

Supărat că Gigi Becali nu a vrut să îl ajute

Soțul regretatei artiste a cerut ajutorul mai multor persoane despre care spera că îl vor sprijini la greu, printre care și cunoscutul Gigi Becali. Din păcate, însă, milionarul nici nu a vrut să audă de familia lui Aurel Pădureanu, acesta din urmă declarându-se dezamăgit de atitudinea bogătașului, mai ales că acesta este cunoscut pentru faptele sale caritabile. "Trebuie să mă mut de aici, că nu mai pot să stau, nu pot să văd lucrurile ei tot timpul. Pe 10-12 ne dă afară proprietarul, că a vândut casa. Și am tot sperat că o să primim de la lume, că o să ne ajute oamenii, dar nu ne-a ajutat nimeni. Gigi Becali ne-a zis să mergem să stăm la cămin. Păi eu sunt muzician, eu sunt om să stăm la cămin? La cămin au băgat oameni, cum să spun? Care sunt ultimii oameni. Noi suntem artiști, am bucurat sufletele la milioane de oameni. Nu e corect. A zis ca nu are de unde. I-am cerut doar două cămăruțe vechi, că îmi chemam oameni să le repar. Acum mă duc să stau la bloc o perioadă, până găsesc ceva la curte. În chirie, să văd de unde plătesc, că bani nu mai am, Cornelia avea bani de handicap, dar a murit. O să stau cu cerșeala, pe la familie", a declarat Aurel Pădureanu, la Xtra Night Show.

Regretata Cornelia Catanga a murit vinerea trecută, după ce i s-a făcut rău, iar familia a cerut intervenția unuie echipaj de salvare. A fost transportată în stare extrem de gravă la Spitalul Universitar din București, însă medicii care au încercat să o intubeze, sperând că artista mai are șanse de supraviețuire, au sfârșit prin a declara decesul, cauzat de două stopuri cardiorespiratorii. S-a aflat ulterior că artista ar fi fost infectată cu noul corornavirus, deși nu a fost efectuată o autopsie, pentru a se stabili cu exactitate acest lucru. Ea a fost înmormântată sâmbătă, după protocolul Covid, care nu permite ca persoana decedată să fie pregătită pentru ultimul drum așa cum cer datinile, ci trupul neînsuflețit trebuie să fie băgat într-un sac, apoi într-un sicriu sigilat și îngropat în cel mai scurt timp.

Reacția latifundiarului din Pipera

Patronul echipei de fotbal FCSB a declarat că nu îl interesează cele spuse de Aurel Pădureanu după refuzul primit, ba chiar se dezice de orice contact avut vreodată, chiar și telefonic, cu soțul "reginei muzicii lăutărești" din România. Atitudinea lui Gigi Becali ar putea avea o explicație, deși numele Corneliei Catanga a depășit chiar și hotarele țării. Milionarul a mai adăugat că doar în eventualitatea cazului în care ar fi fost vorba despre o familie cu zece copii ar fi făcut rost de o casă de locuit. Pentru Aurel Pădureanu și fiul său, Gigi Becali a pus totuși la dispoziție două locuri la unul dintre căminele pe care le deține în București.

Citit 1977 ori Ultima modificare Duminică, 04 Aprilie 2021 00:53

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.