Ce crede cu adevărat Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu

Ce crede cu adevărat Andreea Marin despre Mihaela Rădulescu
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu este departe de a se încheia prea curând! ”Zâna” a spus adevărul despre relația cu colega sa breaslă. Fără să stea prea mult pe gânduri, vedeta nu s-a sfiit în a fi mai sinceră ca niciodată atunci când vine vorba despre de fosta iubită a lui Dani Oțil.

Deja nu mai este un secret pentru nimeni faptul că războiul dintre Andreea Marin și Mihaela Rădulescu dăinuie de mai bine de un deceniu. Cele două au adus cuvinte grele una la adresa celeilalte de-a lungul timpului, iar lucrurile nu par a se schimba deloc. Invitată recent în cadrul unei emisiuni TV, ”Zâna” a spus adevărul despre relația sa cu fosta iubită a lui Dani Oțil.

Andreea Marin a spus adevărul despre problemele cu Mihaela Rădulescu

Iubita lui Adrian Brâncoveanu a declarat că, în ciuda tuturor eforturilor de a păstra o legătură cu colega sa breaslă, acest lucru nu s-a putut finaliza niciodată. Mai mult decât atât, Andreea Marin este de părere că nu a fost niciodată într-o competiție reală cu Mihaela Rădulescu, fiind de părere că aceasta ar fi dezvoltat o anumite obsesie la adresa ei. De asemenea, ”Zâna” a mărturisit că iubita lui Felix Baumgartner este cea mai incomodă vedetă de televiziune pe care o cunoaște. ”Nu pot să-mi dau seama dacă ea m-a enervat cel mai tare în media. În ciuda încercărilor mele de a fi un om civilizat, de multe ori nu am avut cu cine! N-am mai întâlnit pe cineva atât de obsedat, până la urmă, de persoana mea! Atât de ambițios, perseverent, ani de zile în a încerca să mă tragă în jos, pur și simplu… E trist! Între noi nu era deloc o competiție! Audiența mea era uriașă față de audiența emisiunii de duminică, de atunci, care era mult mai mică…”, a zis Andreea Marin în cadrul unei emisiuni TV.  Mai mult decât atât, Andreea Marin a ținut să precizeze că cele două emisiuni moderate de ele la vremea respectivă nu se puteau compara sub nicio formă, mai ales că nu erau pe același tronson orar și nu numai. ”Nu se puteau compara! Nu era o competiție, nu eram pe același tronson orar… Era, pur și simplu, o chestiune, cred eu… mă simțea ca pe o femeie care îi amenință întâietatea sau ceva de genul ăsta. Nu pot să-mi explic, pentru că eu nu aș putea să gândesc la fel”, a mai adăugat celebra prezentatoare TV.

Citit 986 ori Ultima modificare Duminică, 11 Aprilie 2021 08:45

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.