Trei gălăţence au făcut spectacol la "Românii au talent" (VIDEO)
Foto: Pro TV

Trei gălăţence au făcut spectacol la "Românii au talent" (VIDEO)
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

"Young Tap Stars", adică Teodora Lăpuşneanu şi Irina Portase din Galaţi, şi Daria Șărban din Tecuci au făcut spectacol, vineri seara, pe scena "Românii au talent" de la Pro Tv. Cu câte patru "Da"-uri din partea juriului, adolescentele s-au calificat în etapa următoare a competiţiei devenite fenomen naţional.

Desprinse dintr-un film cu Fred Astaire şi Ginger Rogers, gălăţencele Teodora Lăpuşneanu şi Irina Portase au oferit un spectaculos moment de step pe scena "Românii au talent". Potrivit Pro TV, Irina şi Teodora s-au cunoscut la cursurile de dans modern și s-au împrietenit. În urmă cu trei ani, Irina s-a apucat să studieze step și a convins-o și pe Teodora, iar acum formează "Young Tap Stars".

"Mă bucur că vedem această formă de dans cu totul şi cu totul special, momentele de glorie ale filmului interbelic. Este ceva de vis! Foarte frumos!", a exclamat Florin Călinescu.

Convinsă că stepul este cea mai expresivă şi mai sofisticată formă de dans, Alexandra Dinu a spus că momentul fetelor a fost la superlativ.

"Încerc să bat şi eu step cu palmele mele. Sunteţi foarte bune! Foarte bune! Şi momentul de sincron a fost admirabil. Şi mi-a plăcut că aţi fost acolo, în filmul acela! La 12 şi 14 ani e de admirat!", le-a mărturisit, în culise, prezentatorul Pavel Bartoş.

Performanţă

"Vreau să ajung pe o treaptă la atletism atât de înaltă încât să îmi pot cânta singură imnul!", a răspuns Daria Şărban, în vârstă de 12 ani, întrebată de Florin Călinescu dacă îşi doreşte să devină cântăreaţă.

Daria a ajuns deja la performanţă în atletism, deşi s-a apucat abia anul trecut, după ieşirea din starea de urgenţă: "Sunt pe locul 2 în România la aruncarea discului şi locul 5 la săritura în lungime. La momentul actual, arunc 36,5 metri cu discul de 800 de grame şi cu discul de un kilogram - folosit la seniori - arunc 28 de metri. Dacă m-aş duce la concursurile de seniori, nu aş fi ultima!", a declarat adolescenta.

Auzind că-i din Tecuci, Andi Moisescu s-a interesat de muştar şi de oţet, brandurile oraşului. "Muştarul e forţă la noi! Şi oţetul, dar muştarul e inima noastră!", a fost replica inspirată a Dariei.

Tecuceanca a umplut scena cu o interpretare energică, plină de siguranţă şi dezinvoltură a celebrei piese "Proud Mary".

"Vezi ce înseamnă muştarul acela? Doar să n-o faci să-i sară muştarul! A fost foarte bine, pentru că asta e important la un cântăreţ: să reuşească să scoale publicul în picioare! Ce aplauze am văzut, pe cuvântul meu! Ai dat energie, ai ţopăit pe aici, fără atletism eu nu te vedeam ducând piesa până la capăt", a spus Andi Moisescu.

 

 
Citit 3521 ori Ultima modificare Marți, 13 Aprilie 2021 19:36

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.