Cele mai frecvente greşeli sexuale comise de femei
Foto: Pixabay.com

Cele mai frecvente greşeli sexuale comise de femei
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Experienţele voastre din dormitor lasă mult de dorit? Este posibil ca de vină să fii chiar tu. Iată care sunt cele mai frecvente greşeli pe care le fac femeile în intimitate.

O treime dintre femeile active din punct de vedere sexual nu ajung la orgasm în timpul actului sexual, potrivit Societăţii de Obstetrică şi Ginecologi din Canada. Pentru a nu isca certuri, majoritatea acestora se prefac că au atins punctul culminant. Sexologii spun că nu aşa se tratează această problemă. Când partenerul te întreabă dacă ai avut sau nu orgasm, fii onestă şi spune-i adevărul.

Nu spun ce-şi doresc de la partener

Bărbaţii nu pot citi gândurile femeilor, ci din contră, vor ca partenera să le spună ce să facă. Majoritatea bărbaţilor vor să primească instrucţiuni, mai ales când în urma lor partenera atinge punctul culminant. 

Nu vor să fie privite

Ţi se pare că ai vergeturi, colăcei pe abdomen ori că ai pus câteva kilograme pe tine şi nu vrei ca partenerul să te vadă goală? Nimic mai greşit. Toate acestea nu contează pentru ei, atâta vreme cât amândoi sunteţi pe aceeaşi lungime de unde în dormitor.

Nu se exteriorizează

Partidele voastre de amor au loc în perfectă linişte? Cine-a zis că aşa trebuie să stea lucrurile? Bărbaţii se aşteaptă la cel puţin un geamăt, o respiraţie îngreunată, un ţipăt de plăcere, un scrâncet din partea partenerei. În felul acesta, îl asiguri că ceea ce face e bine şi că nu mai ai mult până ajungi în al noulea cer. Altfel, va crede că nu eşti mulţumită de prestaţia sa.

Citit 886 ori Ultima modificare Marți, 18 Mai 2021 00:16

Mai multe din această categorie:

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.